Octombrie 19, 2022
Îl înșală deja pe Brad Pitt? Presupusa nouă iubită prinsă în parcare sărutându-se cu un DJ
Emily Ratajkowski are un nou iubit, dar acesta nu este Brad Pitt. Modelul pare să infirme zvonurile că s-a cuplat cu sex-simbolul din filmul ”Troia” odată cu fotografiile realizate de paparazii într-o parcare, noaptea, la New York.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra s-a încins noaptea lângă DJ Orazio Rispo, bărbatul lângă care apare în fotografii. Cei doi par vrăjiți unul de altul și abia își mai pot controla pornirile senzuale.

Imaginile sunt uimitoare, mai ales dacă ne gândim că de câteva săptămâni s-a tot zvonit că Emily Ratajkowski este noua iubită a lui Brad Pitt.

Brad Pitt, Getty, Venice (2) jpg

Doar că modelul este o femeie foarte alunecoasă, capcană în care a căzut și Robin Thicke, care i-a făcut avansuri răspunzând la joaca senzuală a tinerei de la filmările “Blurred Lines”, după care a fost acuzat ulterior de hărțuire sexuală.

Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard după numeroase infidelități ale acestuia. Modelul are un băiețel pe care l-a adus pe lume în 2021, dar silueta sa impecabilă de model s-a păstrat și după sarcină.

Potrivit unor publicații mondene americane, Emily Ratajkowski și Brad Pitt ar fi început o idilă. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant elegant din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, SUA.

Toate astea însă se pare că nu mai sunt de actualitate, căci Emily Ratajkowski a fost surprinsă în mare pasiune cu DJ Orazio Rispo, în vârstă de 35 de ani. Cei doi au oferit un adevărat spectacol senzual, după care au pornit împreună pe motocicletă.

Emily Ratajkowski is Spotted Packing on the PDA With a Man in New York City

Emily Ratajkowski kisses mystery man amid Brad Pitt rumors

Emily Ratajkowski kisses mystery man amid Brad Pitt rumors

Emily Ratajkowski era îmbrăcată foarte șic, cu un pulover cu umerii lăsați, care îi flata silueta filiformă.

Emily Ratajkowski i-ar fi atras atenția sex simbolului Brad Pitt încă din 2020, de la petrecerea Oscarurilor organizată de Vanity Fair. O sursă a menționat OK!Magazine SUA: ”Brad s-a îndrăgostit de Emily din 2020, de la petrecerea Oscarurilor. Au avut ocazia să discute și să se cunoască, fără a deveni intimi.”

sursa - okmagazine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61798334121704