Martie 22, 2023
Heidi Klum împlinește 50 de ani! Și-a făcut cadou o ședință foto topless
Greu, foarte greu de crezut că această frumusețe atemporală se pregătește să schimbe prefixul, să împlinească 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superbul supermodel german a pozat topless pentru ediția grecească Vogue, chiar înainte să împlinească 50 de ani. Fără sutien, în bluze extrem de transparente, Heidi Klum dă o nouă definiție femeii la 50 de ani, scrie okmagazine.ro

Sunt deja celebre imaginile în care a pozat în lenjerie intimă alături de fiica sa, Leni, fotografii în care par mai degrabă surori.

Heidi și Leni Intimi jpg 

Ei bine, da, Heidi Klum marchează încă un eveniment important al vieții cu o ședință foto remarcabilă. Câteva imagini le-a postat pe contul său de socializare, unde mulțumește Vogue Grecia.

Este ediția aniversară, în care ea este starul, chiar dacă ziua ei este abia peste trei luni. Revista se află pe piață de luni.

Observăm o Heidi Klum foarte naturală, cu o ținută simplă, șic, dar transparentă, cu sânii la vedere. Jurata de la ”America are talent” este o expertă în modeling, meserie pe care o practică de zeci de ani și pe care a îmbrățișat-o și superba sa fiică Leni Klum, care împlinește 19 ani anul acesta.

Heidi Klum în Vogue Grecia  

Heidi Klum în Vogue Grecia  

Heidi Klum în Vogue Grecia

La ceas aniversar, în ediția aniversară grecească, Heidi Klum a primit două coperte, nu una. În prima stă jos, în a doua în picioare, cu o ținută sexy casual, care îi evidențiază fizicul adolescentin.

Vedeta a remarcat și apreciat recent varietatea modelelor, amintind că atunci când ea era tânără, toate trebuiau să fie la fel. Oricum, nu are nicio importanță pentru ea, căci silueta sa nu s-a modificat aproape deloc, ba dimpotrivă, este din ce în ce mai atrăgătoare, de parcă a oprit timpul în loc.

O ajută foarte mult natura sa jucăușă, care o îndeamnă constant să fie fericită, să se bucure de viață. Heidi Klum se înțelege de minune cu soțul său, iar joaca, escapadele și fotografiile sexy sunt la ordinea zilei în cronologia online a divei.

Heidi Klum a apărut ultima oară în Vogue Germania în ianuarie 2021, alături de fiica Leni.

Modelul mai are încă trei copii cu fostul soț, cântărețul Seal: Henry, 17 ani, Johan, 16 ani, și Lou, 13 ani.

Heidi Klum și Seal au divorțat în 2014, pentru ca cinci ani mai târziu să se căsătorească cu Tom Kaulitz, muzicianul în vârstă de 33 de ani.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88635563850403