Decembrie 14, 2022
Gina Pistol a dezvăluit totul! Cum l-a cucerit acum 7 ani pe Smiley: „Mămă, ce bine, l-am agățat!”
Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar puțină lume știe cum a început această poveste dragoste. Blondina s-a hotărât să spună tuturor cum a reușit să-l vrăjească juratul de la „Vocea României”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Multă vreme și-au ținut relația ascunsă. Între timp, Gina și Smiley au un copil și sunt mai fericiți ca niciodată. Dar cum a început totul? Ei bine, frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a dat din casă în timpul podcastului prezentat de Horia Brenciu.

„Mi-e și frică pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru”, a spus vedeta în podcastul „Lucruri Simple”. 

Cum a început relația dintre Gina Pistol și Smiley

 

„Noi vorbeam așa... ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat.

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a povestit amuzată în podcastul lui Brenciu.

Smiley i-a răspuns că are o poftă teribilă de gomboți (găluște cu prune), iar Gina nu a stat pe gânduri și a făcut următoarea mutare, care pare să fi fost decisivă în viețile celor doi. „Vrei să-ți fac? Când mă întorc în Bucureși îți fac”, i-a transmis blondina. 

Cum a decurs întâlnirea: „Am stat vreo 3 ore”

Gina l-a cucerit cu gomboți pe Smiley 

Smiley a răspuns afirmativ la propunerea Ginei, iar blondina s-a pus pe gătit. Cântărețul a venit în vizită, iar întâlnirea a durat aproximativ trei ore.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine.

Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.

Au trecut șapte ani de la acest episod! Se pare că Gina Pistol și Smiley au dorit să ia lucrurile cu pași mici, iar strategia lor a dat roade. Cei doi au fost încă de la început foarte discreți în privința relației, evitând chiar să se afișeze împreună la eveniment publice.

Smiley și Gina sunt împreună de 7 ani 

Acum, Gina și Smiley formează o familie împreună, alături de fiica lor Josephine, care a venit pe lume în 2021. Cântărețul a povestit recent că adorabila lor fetiță „seamănă cu amândoi”.

„Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.”, a declarat iubitul Ginei Pistol, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63907647132874