Iunie 30, 2022
Gigi și Bella Hadid, aproape de nerecunoscut. Rase în cap pentru o prezentare de modă
Surorile Gigi și Bella Hadid au defilat pe podium pentru cea mai recentă colecție de modă a lui Marc Jacobs, transmite CNN. Fotomodelele au făcut furori la defilarea de modă din New York, pare că sunt rase pe cap.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gigi Hadid, îmbrăcată într-un pulover roz și o fustă gri, a urcat încrezătoare pe podium. A impresionat cu ținuta ei, care face parte din colecția de toamnă 2022 Marc Jacobs, dar și cu look-ul. Pare că e rasă parțial pe cap.

Așa a apărut coafată și Bella Hadid. Are fix exact aceeași tunsoare. Hainele pe care ea le-a purtat au fost mai dramatice, o rochie neagră cu multe volane, iar în picioare a avut pantofi alb cu toc mare.

gigi-si-bella-hadid-rase-pe-cap
Pe Instagram, surorile Hadid s-au mândrit cu apariția lor de la reprezentarea de modă din New York. Au publicat mai multe fotografii, însă un video încărcat de Bella Hadid a atras atenția. Acolo, ea a dezvăluit detalii din culisele transformării ei. Se poate vedea că nu s-a ras pe cap, a avut părul prins într-un mod special și a purtat o perucă. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Gigi Hadid.

bella-si-gigi-hadid-rase-pe-cap-2 

bella-si-gigi-hadid-rase-pe-cap-3 

bella-si-gigi-hadid-rase-pe-cap-4 

bella-si-gigi-hadid-rase-pe-cap-5 

bella-si-gigi-hadid-rase-pe-cap-6

Bella (25 de ani) și Gigi Hadid (26 de ani) sunt renumite la nivel internațional în modelling, domeniu în care și mama lor, Yolanda Hadid, a strălucit. Cele două au defilat pentru principalele case de modă și au avut numeroase campanii, fiind în topul celor mai bine plătite modele.
Sursa - libertatea.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0749335289001