August 25, 2023
„Frumusețea nu are nevoie de filtre!” Paulina Porizkova, cu și fără machiaj, la 58 de ani. Imaginile sunt virale
Paulina Porizkova are 58 de ani și este mândră de felul în care arată, motiv pentru care a făcut public un videoclip în care și-a etalat chipul cu și fără machiaj. De asemenea, ea a vorbit și despre decizia de a nu încerca Botox sau fillere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, supermodelul și-a etalat chipul pus în valoare de un machiaj realizat de un specialist și, anume, de Ivana Toky, după care filmarea continuă cu imagini în care se strâmbă în fața camerei de filmat, ea neavând niciun pic de machiaj.

Așa arată fața unei femei de 58 de ani, fără fillere, Botox sau alte intervenții, ci pusă doar într-o lumină bună cu ajutorul unui specialist. Și așa arată aceeași față fără machiaj”, și-a început ea postarea.

„Am încercat Morpheus (n.r. un tratament facial minim invaziv) și am folosit SPF cu regularitate încă de când aveam 20 de ani. Am ales să nu-mi pun nimic pe față, nici măcar creme fancy ori lasere care promit stimularea producerii de colagen. Îmbătrânesc. Uneori îmi place, alteori, în schimb, mi se pare că fața mea și-a pierdut frumusețea. În alte zile, de obicei când am o ședință foto, mă accept. M-am schimbat. Din fericire, această schimbare înseamnă să fiu mai blândă, să mă accept așa cum sunt!”, a mai scris ea, transmite peroz.ro

Paulina Porizkova 

Imaginile inedite au făcut rapid furori printre fani, mulți fiind impresionați nu doar de frumusețea ei, cât și de curajul de a se expune atât de naturală. 

„Asta ar trebui să vedem pe copera revistei Vogue. O femeie superbă care se iubește!”, „Ești superbă, nu trebuie să pui presiune pe tine!”, „Asta te face grozavă. Continuă să fii așa, să înveți fetele că frumusețea nu are nevoie de filtre!”, „Frumoasă cu și fără machiaj. Îți mulțumesc că te arăți așa!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Paulina Porizkova are un nou iubit la 58 de ani

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Paulina Porizkova și-a surprins prietenii virtuali de curând, când a postat o fotografie în care apar umbrele ei și ale iubitului ei, cei doi sărutându-se.

”Dragostea este în aer”, a scris ea în dreptul fotografiei care a atras numeroase comentarii.

”Felicitări, Paulina! Ție și noului partener. Condoleanțe celor 3,7 miliarde de bărbați”, „Îmi dai speranță în fiecare zi și mă ajuți să văd viața dintr-o perspectivă nouă”, „Când îl vom cunoaște?”, „Ce inspirație, ce frumos. Meriți din plin”, „Sunt atât de fericită pentru tine”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Cel mai probabil aceasta a apelat la acest truc din dorința de a-i păstra secretă identitatea noului partener.

Paulina Porizkova s-a născut în Cehoslovacia, dar s-a stabilit în America. Este supermodel, actriță și scriitoare. La doar 18 ani, în 1984, a devenit prima femeie din Europa Centrală care a ajuns pe coperta revistei "Sports Illustrated Swimsuit Issue". Reușita a fost urmată de numeroase apariții în revistele de moda, defilări și shooting-uri și are în palmares nu mai puțin de 21 de apariții pe copertele Vogue.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50534892082214