Aprilie 19, 2024
Fotografie rară de familie cu sora Victoriei Beckham! ”Incredibil, zici că sunt gemene”
Fosta cântăreață Spice Girls, actualmente celebră designer fashion are patru copii cu David Beckham. Victoria a schimbat prefixul, a împlinit 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă soțul iubitor, care a postat un adevărat filmuleț emoționant care a captat o viață de om, mai ales contribuția divei la bunăstarea și creșterea familiei, a venit rândul părinților fostei Posh Spice, care alături de sora Louise i-au adresat urări calde.

Louise Adams a adus un omagiu minunat cu ocazia acestei aniversări importante surorii sale, celebra Victoria, pe Instagram, printr-o fotografie adorabilă de familie. Cele două surori seamănă izbitor atât între ele, cât și cu părinții lor. Dacă Victoria Beckham nu mai are nevoie de nici o prezentare, ea fiind cunoscută în întreaga lume, despre sora ei, Louise Adams, în vârstă de 47 de ani, nu am putea spune același lucru. Cele două au rămas apropiate, în ciuda stilului de viață diferit pe care îl au. Ele au crescut împreună cu fratele lor, Christian, în Hertfordshire alături de părinții lor, Anthony și Jacqueline, scrie okmagazine.ro

Story Louise Adams cu Victoria Beckham jpg 

În dreptul fotografiei, ea a scris: „La mulți ani, Victoria Beckham. Să sărbătorești o zi minunată!”. Atenta ei soră a postat pe capul Victoriei și o coroană de regină, pe care este scris ”Sărbătorita!”. Printre internauții care au vizionat imaginea, au fost mulți care au remarcat asemănarea izbitoare dintre surori: ”Incredibil, zici că sunt gemene”.

Victoria Beckham's sister Louise Adams 'takes job as Covid tester' | Daily  Mail Online

Ieri a celebrat-o și iubitul său soț, legendarul David Beckham. Ca un partener atent și implicat ce este, el a publicat un filmuleț emoționant, ce o surprinde pe divă într-o multitudine de ipostaze: de la tânără mireasă, la mamă. 

Fostul căpitan al Angliei a împărtășit un montaj cu amintiri ale perechii pe Instagram, inclusiv clipuri cu ei dansând sau din spectacolele fostei Spice Girl.

Clipul scurt începe cu imagini cu fiul ei, Brooklyn, când era copil mic, urându-i la mulți ani, adăugând „Te iubesc mult mai mult decât lumea”, înainte de a răsfoi fotografiile și videoclipurile cu Victoria în copilărie și primele clipuri ale cântăreței.

Why I Appreciate Victoria Beckham's Candid Acknowledgement About Her  Marital Strife, Even 10 Years On | Glamour UK

Legendarul cuplu a marcat cea de-a 25-a aniversare a nunții în iulie, anul trecut.

Tot în 2023, într-o serie de documentare Netflix, intitulată „Beckham”, David a vorbit concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83873796463013