Noiembrie 29, 2023
Fotografie rară cu copiii actriței Sarah Jessica Parker! Cum arată la 14 ani gemenele Marion și Tabitha
Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick s-au afișat împreună cu toți cei trei copii ai lor într-o fotografie rară, postată recent pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sarah Jessica Parker, actrița din serialul "Sex and the City", și soțul ei, Matthew Broderick, au surprins cu apariția lor într-o fotografie superbă alături de cei trei copii ai lor. Familia a avut și un motiv de sărbătoare, ei au celebrat Ziua Recunoștinței.

Fiul cuplului, James, în vârstă de 21 de ani, a distribuit fotografia într-o galerie pe Instagram duminică, , imagine la care a avut și un mesaj: "Noroc, California". James Broderick, care e student la facultate, e și cel care a ținut telefonul în mână pentru selfie, în timp ce se odihnea în pat alături de mama lui, Sarah Jessica Parker, care are 58 de ani, și de surorile lui gemene, Marion și Tabitha, care au 14 ani, scrie okmagazine.ro

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lor

Matthew Broderick, în vârstă de 61 de ani, a zâmbit de la celălalt capăt al patului, îmbrăcat fiind într-o cămașă cu dungi și purtând ochelari de vedere. Urmăritorii lui James Broderick de pe rețelele de socializare au fost încântați de fotografia de familie. "Aceasta este o mamă fericită, care are toți copiii împreună!!!", a scris un utilizator Instagram, în timp ce un altul a numit imaginea "atât de grozavă".

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lor

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick sunt căsătoriți din mai 1997, ei devenit părinții lui James în 2002, iar gemenele au venit pe lume prin intermediul unei mame surogat șapte ani mai târziu.

James, băiatul cuplului, a absolvit liceul în 2021 și ulterior a început primul an la Universitatea Brown din Rhode Island. Când James a împlinit 20 de ani anul trecut, Parker a sărbătorit acest moment marcant cu un mesaj emoționant despre cum "s-au schimbat lucrurile" când s-a născut el.

"Toate sentimentele pe care le cunoscusem vreodată, au devenit mai profunde și mai  strălucitoare", a dezvăluit actrița în octombrie 2022. "Astăzi, caleidoscopul se învârte cu toate amintirile. În toate formele, schimbările și perspectivele glorioase pe care le-ai adus în viețile noastre."

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lor 

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lor 

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lor 

Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick și copiii lorconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84310984611511