Decembrie 15, 2021
#FemeiaAnului2021: MAI E PUȚIN PÂNĂ VOM AFLA CINE E FEMEIA ANULUI!
Votează-ți favorita până la 20 decembrie, 18:00

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Știm cât de mult reușește să facă o femeie - să poarte grijă pentru familia sa, să-și creeze afaceri de succes, să-și poarte de grija ei și să arate mereu impecabil. Ai în minte o femeie care a reușit să lase o amprentă în anul 2021? Noi, da! Am ales cu grijă femeile din Moldova care în pofida tuturor circumstanțelor, au reușit să se afirme prin felul lor de a fi, cu valori extraordinare, activități de succes și pur și simplu femei de excepție. 

Premiul Național AQUARELLE „Femeia Anului” include toate domeniile de activitate ale unei femei. Premiem cele mai bune specialiste, cele care constituie motorul societății. Fiecare vot exprimat reprezintă o apreciere a adevăratelor valori, admirația pentru femeile care schimbă destine și ne duc faima.

În acest an, concursul are 5 categorii noi - ”Reporterul Anului”, ”Femeia în Societate Civilă”, ”Managerul Anului în Educație”, ”Avocatul Anului”și ”Psihologul Anului”.

Evenimentul este susținut de către partenerii noștri de încredere - MOLDINDCONBANK și MASTERCARD, precum și prietenii noștri - Digital Park, Radacini, Gastrobar, American Medical Center.

Mai sunt zile numărate până vom afla cine este FEMEIA ANULUI, între timp te invităm să votezi pentru favorita ta AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.682329416275