Decembrie 14, 2021
#FemeiaAnului2021: BUCURĂ-TE DE REDUCERI ȘI PRIVILEGII EXCLUSIVE CU PUDRACARD
În premieră, Moldindconbank și Mastercard îți oferă, primul card Platinum din Moldova pentru femei - PudraCard.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce ar fi dacă cardul tău bancar, ți-ar oferi privilegii care ți-ar face ziua mai frumoasă? Datorită acestuia ai putea economisi bani, obținând reduceri de minim 10% la brandurile tale preferate, ai primi în dar călătoriile tale cu taxi, atunci când pleci în altă țară sau și, mai actual, în contextul pandemiei, ai achita 0 lei pentru testarea Covid.

 

În premieră, Moldindconbank și Mastercard îți oferă, primul card Platinum din Moldova pentru femei - PudraCard. Un accesoriu elegant, care corespunde așteptărilor și necesităților femeilor moderne, le pune în valoare potențialul și le ajută să simtă libertate în acțiuni.

 

Printre primele care au primit și apreciat oportunitățile PudraCard sunt:

Lucia Berdos, „Omul Anului 2016” în categoria Business - VIP Magazin

Lucia Berdos, creatoarea primului design-hotel din Moldova, SPA by BERD'S, Сristis Beauty Salon și restaurantul italian Mezzo.

Olga Iftodii: „Femeie realizată? E despre mine, sută la sută.” - VIP Magazin

Olga Iftodii, directorul general al rețelei de cluburi premium Aquaterra Club, care este lider în țară de 7 ani.

Femei de succes: Olga Tapordei – expert marketing, branding personal:  „Asculta-ti intuitia. Ea te va duce acolo unde iti doresti.”

Olga Țapordei, expert consultant în personal branding HORECA, marketing și management, co-fondatoare Angry Business și, de asemenea, prima femeie din Moldova care a cucerit vârful Muntelui Everest.

Infertilitatea nu este o sentință! Daniela Ciocanu a reușit să demonstreze  asta | Mamaplus

Și Daniela Ciocanu, una dintre cele mai îndrăgite bloggerițe si prezentatoare din țară, cu peste 127 de mii de urmăritori pe Instagram.

 

Iar directorul biroului Mastercard din Moldova, Irina Untilă, a dat asigurări că PudraCard oferă servicii și soluții care corespund perfect stilului de viață al unei femei de succes. ”Sunt servicii și soluții rapide, comode, tehnologice și sigure. Toate aceste doleanțe se manifestă inclusiv în achitări fără numerar – online sau offline, cu ajutorul cardurilor și gadgeturilor. PudraCard nu e doar un instrument financiar comod și sigur, este și cheia spre lumea privilegiilor de excepție, reducerilor, promoțiilor, a unui număr mare de oferte premium de la parteneri”, a adăugat directorul biroului Mastercard din Moldova.

 

Avantajele PudraCard sunt apreciate și de bărbați, dornici să-și răsfețe partenerele de viață. Președintele Comitetului de conducere al Moldindconbank, Nikolay Borissov, a precizat că noul produs nu este un card de masă și deținătoarele acestuia sunt reunite de o filozofie comună – calitatea vieții. ”Am reușit să reunim prin acest produs furnizori de prim rang de servicii și produse din Moldova. Partenerii noștri, branduri de top, au acceptat să fie alături de noi în acest program, ca să vă ofere și mai mult – produse și calitate. Un alt element important – reducerile pe care le oferă, dar fără o reducere și a calității, acestea vin cu un plus de armonie pentru calitatea vieții noastre”, a mai spus Președintele Comitetului de conducere al Moldindconbank.

 

PudraCard de la Moldindconbank și Mastercard este ideal și pentru afaceri, și pentru odihnă, fiind dotat cu o mulțime de avantaje atât în Republica Moldova, cât și peste hotare. Printre acestea sunt:

  • reduceri de până la 20 la sută pentru diferite produse și servicii de la cei peste 100 de parteneri naționali și internaționali ai proiectului
  • asigurarea medicală și testare pentru COVID gratuite pentru călătorii
  • acces gratuit în zone lounge din aeroporturi
  • serviciul Concierge – suport informațional non-stop și canale comode de comunicare pentru clienți cu banca – prin Telegram, Viber, Whatsapp (clientul poate, de exemplu, în timpul vizitei peste hotare, să se programeze la medic sau la cel mai apropiat salon de SPA de lângă hotel)
  • acces la diferite evenimente naționale și internaționale.

Pentru a beneficia de PudraCard este necesar să vă apropiați în orice sucursală Moldindconbank, având în posesie buletinul de identitate, taxa lunară de administrare a cardului fiind de 100 lei. Iar cu ocazia lansării, toți cei care preferă să achite cu cardul, pot beneficia de administrare gratuită, dacă vor efectua tranzacții lunare de cel puțin 7000 lei.

 

Pentru mai multe detalii accesați AICI.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74714994430542