Mai 20, 2024
Eva Longoria, decolteu îndrăzneț care a atras toate privirile pe covorul roșu de la Cannes
Ce apariție! Eva Longoria (49 de ani) a făcut senzație pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, vineri seară. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 80 de milioane de dolari, a purtat o rochie roz strălucitoare, semnată de casa de modă Elie Saab, la ecranizarea filmului „Kinds of Kindness”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eva Longoria a strălucit într-o rochie Elie Saab, pe covorul roșu de la Cannes

Ținuta ravisantă a prezentat și un decolteu generos, care a atras privirile tuturor celor prezenți la cea de-a 77-a ediție a festivalului de la Cannes. Focoasa șatenă a asortat la rochie un set deosebit de bijuterii, format dintr-un lanț și cercei argintii cu diamante roz.

Eva Longoria și-a coafat părul lung în bucle lejere, iar machiajul a fost unul de seară: fard negru și argintiu pe pleoape, gene false și un luciu de buze strălucitor, de culoare roz. Pentru a-și completa ținuta, vedeta a purtat o pereche de sandale cu platformă cu cataramă dublă, de la Santoni, potrivit WWD.

Eva Longoria Wore Elie Saab Haute Couture To The 'Kinds Of Kindness' Cannes  Film Festival Premiere

Eva Longoria Wore Elie Saab Haute Couture To The 'Kinds Of Kindness' Cannes  Film Festival Premiere

Mai mult, Eva Longoria a făcut furori din nou, de data aceasta sâmbătă, într-o rochie lungă de culoare bleu, cu decupaje îndrăznețe în zona abdomenului și a picioarelor. Ținuta cu detalii argintii a fost completată cu o pereche de sandale gri cu platformă înaltă. De data aceasta, starul de la Hollywood și-a prins părul într-un coc, lăsând libere doar câteva șufițe laterale ce i-au încadrat armonios chipul. 

Festivalul de Film de la Cannes se încheie pe 25 mai

Festivalul de Film de la Cannes este un festival de film anual care se desfășoară la Cannes, care prezintă filme noi din întreaga lume. Cea de-a 77-a ediție are loc în perioada 14 - 25 mai. Regizoarea americană Greta Gerwig este președinta juriului pentru competiția principală, în timp ce actrița franceză Camille Cottin găzduiește ceremoniile de deschidere și de închidere. „Kinds of Kindness”, „Oh, Canada”, „The Apprentice”, „Megalopolis” și „Furiosa” sunt doar câteva dintre filmele prezentate la prestigiosul festival anul acesta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7536797523499