Noiembrie 10, 2023
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, un nou single: "Am lansat cea mai grea piesă din punct de vedere emoțional"
Edward Sanda și Cleopatra Stratan continuă călătoria muzicală și colaborează din nou pentru un single fresh - "Cu pistolul la tâmplă". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu muzica și versurile compuse de Edward Sanda, "Cu pistolul la tâmplă" reprezintă realitatea cruntă pe care oamenii o trăiesc acolo unde sărăcia este mai puternică decât natura umană, iar dorința de a avea mai mult primează, scrie infomusic.ro

"Am lansat cea mai grea piesă din punct de vedere emoțional în urma experienței din </>. Este despre noi și echipa noastră cu care am trăit clipe terifiante în Columbia. Cu toate astea, am reușit să transformăm amintirea acestor momente în artă! Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!", a spus Cleopatra.

Edwards Sanda a adăugat:

"Am făcut piesa asta după experiența pe care am trăit-o în Columbia, pentru că am fost părtași la un jaf armat. Ne-au atacat trei motocicliști cu pistoalele în Columbia, au atacat duba în care noi eram și practic am considerat că în urma acestei experiențe, fiind artist, prin muzică mă exprim cel mai ușor, iar acele 30 de secunde le-am transformat într-o piesă. Cred că cea mai mare declarație e în single și oamenii o să înțeleagă ce am simțit în acea seară când o să o asculte."

Cleopatra Stratan a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. După mai multe single-uri de succes printre care și "Te las cu inima", "Pupă-mă", "Eu m-am pierdut", "La ușa mea", "Dragoste, vă rog" alături de Edward Sanda și "Cel puțin o veșnicie", au urmat "Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire, dar și "În dreapta mea" și "Vremea de iubit", single pe care l-a lansat chiar de ziua ei de naștere și dedicat tuturor celor care aleg să lase iubirea să intre în viața lor.

Edward Sanda a debutat cu piesa "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și "În Tandem", alături de Arando Marquez. De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat "Dragoste, vă rog", o piesă îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte și "Cel puțin o veșnicie". După ne-a purtat într-o "Vacanță în inima ta", și a lansat alături de Vijay un single fresh, cu o poveste efervescentă.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1022276878357