Aprilie 29, 2024
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au împărtășit o bucată din pasiunea lor în noul videoclip "Senorita"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu o melodie captivantă și versuri pline de romantism, piesa promite să cucerească inimile ascultătorilor.

Compoziția muzicală și versurile au fost realizate de către Edward Sanda, creând astfel o colaborare care emană energie și prospețime. Videoclipul piesei "Senorita" completează experiența auditivă, oferind imagini ce amplifică emoțiile și povestea melodiei.

În rolurile principale ale acestui videoclip își fac apariția chiar Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cleopatra interpretează rolul "Senoritei", în timp ce Edward este îndrăgostitul care îi dedică toată dragostea sa.

 

Edward Sanda a debutat cu piesa "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și "În Tandem", alături de Arando Marquez.

De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat "Dragoste, vă rog", o piesă îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte și "Cel puțin o veșnicie". După ne-a purtat într-o "Vacanță în inima ta" și a lansat alături de Vijay un single fresh cu o poveste efervescentă, urmat de "Cu pistolul la tâmplă", "Cum ar fi" (alături de Sandra N) sau "Zici că ai copilărit la Roma", hit care a adunat peste 8 milioane de vizualizări în mai puțin de două luni.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72209334373474