Noiembrie 20, 2023
Delia șochează din nou cu noua sa apariție: „Lumea zice că-s Satana”
Delia și Oana Matache, au luat cu asalt scena de la Radio Zu cu o surpriză muzicală incredibilă - prima lor piesă colaborativă: „Jimmy Samurai”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului general, ținuta excentrică și inventivă pe care Delia a ales să o poarte pentru acest eveniment special a stârnit controverse și au speriat pe unii internauți. 

„Suntem în premieră cu Jimmy Samurai, aici; nu s-a mai cântat nicăieri. Videoclipul e hardcore, dar simpatic. Piesa face parte din albumul Flex pe care îl lansez pe 21 noiembrie, la Mina Museum. Albumul va fi disponibil și în varianta vinyl”, a spus Delia la Morning ZU, scrie realitatea.net

Nu doar piesa a atras atenția urmăritorilor, ci și ținuta Deliei: pantaloni de blugi până la genunchi și o bluză supradimensionată, la care a accesorizat ochelari de soare, o cagulă tricotată cu coarne și celebrele ei cizme gigant galbene, un model cu care au fost văzute mai multe vedete internaționale, scrie Tabu.ro.

Imagine 

„Ați devenit ultima generație de psihopați….și ce păcat de talentul vostru”, „se vede că stăpânul tău este diavolul!! semeni cu el !! rușine”, „Eeee ce va mai plac drogurile feteleeeee”,  sunt doar câteva dintre mesaje.

„Sunt un om serios care se duce la radio, să își prezinte cel mai recent single nelansat. Totul e foarte serios la mine, vă rog frumos să mă priviți cu atenție”, a spus artista, într-un video scurt postat pe InstaStory.

Delia a răspus cu ironie reacțiilor publicului.

„În numele întregii echipe, vreau să îmi cer scuze că pentru această dimineață, la radio, nu mi-am chemat makeup artist și nu mi-a făcut nimeni părul…și că nu mi-am pus rochiță cu paiete”, a spus Delia.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57164716720581