Februarie 09, 2024
Delia și-a luat cizme de sute de euro. Fanii au rămas șocați. „Ce porcărie”
Delia șochează, din nou, cu vestimentația ei. Recent, artista și-a cumpărat o pereche de cizme ciudată, pe care a dat sute de euro. Fanii au criticat-o aspru din cauza stilului său nonconformist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia a declarat de mai multe ori că nu trebuie să se îmbrace feminin pentru a arăta bine și că nu îi plac hainele obișnuite. Recent, artista și-a cumpărat o pereche de cizme gri, de la cunoscutul brand MSCHF, articol vestimentar purtat mai ales de celebritățile de la Hollywood. Acestea au apărut, pentru prima dată, în timpul Săptămânii Modei de la New York din 2023, scrie evz.ro

Delia a șocat cu noua apariție

Cizmele sunt de cauciuc și arată ciudat, în viziunea multor fani ai artistei. Ei au rămas șocați că Delia a plătit o sumă mare de bani pentru a le cumpăra și i-au spus că sunt absolut hidoase. Alții au făcut haz de necaz și le-au comparat cu cizmele de pescuit.

Prețul pentru perechea de cizme achiziționată de artistă este de 350 de euro. Delia le-a purtat într-un clip video postat pe Instagram, împreună cu un hanorac larg, colanți și pantaloni scurți. Și Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, sora Deliei, și-a cumpărat o pereche la fel.

delia 

Fanii au criticat-o

„Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă, și ce vestimentație urâtă ai!”, „Acele cizme sunt înlocuitor la pompa de desfundat chiuveta??”, “Avem și noi clovnul nostru.” „Vreau și cizmele alea împrumut când mă duc la pește! Se poate? Mulțumesc”, „Ai dat si bani pe ele?”, „Doar ea putea purta așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de pe Instagram.

Delia, o altă apariție controversată

Nu este pentru prima dată când internauții o critică pe cântăreață. În urmă cu câteva luni, aceasta a purtat o cagulă tricotată, cu coarne, și ochelari de soare, care i-au acoperit complet fața. De asemenea, ea a optat pentru o bluză foarte largă și pantaloni cargo până la genunchi. În picioare, ea a avut celebrele cizme galbene din cauciuc, care costă peste 1.000 de euro.

delia cizme galbene 

Artista a declarat că unii internauți au comparat-o cu Satana și „și-a cerut scuze” că nu a venit îmbrăcată într-o rochie cu paiete, ca majoritatea femeilor.

„Lumea zice că-s Satana. În numele întregii echipe, vreau să îmi cer scuze că pentru această dimineață, la radio, nu mi-am chemat make-up artist și nu mi-a făcut nimeni părul… și că nu mi-am pus rochiță cu paiete”, a fost mesajul ironic al vedetei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, saxofon şi textconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6342108249664