Septembrie 28, 2022
Cum o să își sărbătorească Cleopatra Stratan ziua de naștere, alături de soțul ei
Ce mare dorință are Cleopatra Stratan, de ziua ei, la 20 de ani: “E un loc special pentru mine”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut parte de o vară extrem de aglomerată, însă s-au bucurat enorm de activitatea pe care au avut-o la diferite concerte. Totuși, aceștia se pregătesc pentru o ocazie specială, chiar luna viitoare. Frumoasa artistă o să împlinească 20 de ani, pe 6 octombrie, astfel că ei ne-au dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, ce planuri ar avea.

“Am încercat să ne și distrăm la un eveniment, două, la o lansare, la o emisiune, am mai avut apariții așa, dar am alergat toată țara cu concertele, mai ales el, el a fost cu maratonul”, ne-a spus Cleopatra Stratan.

“Eu am stat puțin, ce e drept, vara aceasta acasă. Dar mă bucur pentru că am avut activitate, am făcut ce îmi place, am dat și am primit energie de la oameni și asta a contat cel mai mult”, a adăugat Edward Sanda.

Ce vor să facă de ziua Cleopatrei Stratan: “Mi-a plăcut foarte mult Parisul și vreau să îl vizitez din nou”

Luna octombrie vine cu o ocazie specială pentru artiștii extrem de iubiți în România. Cleopatra Stratan o să împlinească frumoasa vârstă de 20 de ani, pe data de 6 octombrie. Aceasta ne-a povestit că și-ar dori enorm să meargă la Paris, alături de soțul ei, căci s-a îndrăgostit de respectiva locație.

“Oricum, concerte sunt tot anul și ne bucurăm că s-a reluat activitatea aceasta. Așteptam, de fapt. Că sunt mai multe decât am crezut că o să fie în perioada aceasta, Doamne ajută, la cât mai multe. Ce este drept, vara, de obicei, este aglomerația supremă cu festivaluri. De fapt, până la Crăciun și până la Paște, și acolo este puțin. Vin acum Festivalul Vinului, Festivalul Dovleacului, Festivalul Prunei, Festivalul a ce vreți voi. Usturoi, bostan, vânătă, toate cadourile pe care le dă toamna pentru noi. Ne dorim foarte mult să plecăm din nou la Paris, urmează să împlinesc 20 de ani în octombrie. Fac și eu două decenii și vreau să mergem la Paris din nou. Mi-a plăcut foarte mult Parisul și vreau să îl vizitez din nou. A rămas un loc special pentru mine. Pe lângă asta, nu știm dacă o să mai apucăm până la finalul anului să mai mergem într-o vacanță. Pregătim multe proiecte și cadouri pentru urmăritorii noștri, muzicale, bineînțeles. Urmează să lansăm ceva nou în colecția noastră de haine. Urmează să lansăm piese, chiar soțul meu lansează mâine cu prietenul nostru, Vijay.”, ne-a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra și Edward

Când o să lanseze o nouă piesă împreună

Mulți internauți abia așteaptă ca aceștia să lanseze o nouă piesă împreună. Cei doi ne-au explicat că anul acesta este aglomerat, astfel că nu au timp. Însă, Cleopatra Stratan a dezvăluit că s-ar putea să vină cu o nouă melodie alături de soțul ei, chiar pe lângă Valentine’s Day:

“Asta așteaptă majoritatea, cred că pe lângă Valentine’s Day, pe acolo”, a spus Cleopatra Stratan.

“Am vrut să o lansăm toamna aceasta dar nu mai avem timp pentru că deja am programat mai multe piese, și ea, și eu, separat.”, a explicat Edward Sanda.

“Eu de ziua mea lansez piesă, așa că o să vin cu un cadou pentru fanii mei”, a adăugat Cleopatra Stratan.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi încălţăminte

“La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o poveste de dragoste superbă, fiind îndrăgostiți la fel ca în prima zi. Superba artistă ne-a povestit că iubirea lor se măsoară în sentimente și în fapte, nu în cadouri. Când vor să se surprindă, lor nu le trebuie o ocazie specială:

“Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august. La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta. Când avem chef să mergem să ne cumpărăm ceva, o facem chiar și fără un context, fără un pretext, fără o ocazie specială. Așa suntem noi, așa ne place să ne construim viața, ăștia suntem”.

Nu au tradiții

Relația celor doi se bazează pe ceea ce simt, fără a avea tradiții. Cei doi recunosc că sărbătorile sunt importante și zilele de naștere din familie.

“Nu avem tradiții. Obiceiurile noastre le știm, dar asta face parte din felul nostru de a fi, nu pentru că ne-am dezvoltat un demers și zicem: “Uite, azi e data nu știu care și trebuie să ne îmbrăcăm în roz.” Nu, niciodată. Facem ceea ce simțim”, a zis Cleopatra Stratan.

“Dacă nu am avut tradiții la nuntă, vă dați seama…pentru noi sunt foarte importante Crăciunul, Paștele, Revelionul, adică ăstea tradiționale, ale noastre cumva, ale României. În rest, nu știm. Știm doar de zilele noastre de naștere, ale părinților noștri și ale prietenilor foarte apropiați”, a zis artistul.

“Noi încercăm să facem din fiecare zi o sărbătoare.”, a adăugat cântăreața.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Sursa - ego.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66220498085022