Septembrie 26, 2022
Cum arată soția lui Laurențiu Duță. Ianula este femeia cu care artistul se iubește de 29 de ani
Cum arată soția lui Laurențiu Duță. Ianula este femeia care l-a cucerit definitiv și alături de care a început o familie. Cei doi sunt împreună de 29 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Laurențiu Duță a preferat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor, așa că a fost mereu discret. Iată cum arată Ianula, soția acestuia!

Cum arată soția lui Laurențiu Duță. Unde s-au cunoscut

Laurențiu și Ianula Duță sunt împreună de 29 de ani, eveniment pe care îl vor sărbători pe 4 septembrie. Aceștia s-au cunoscut la școală, iar de atunci au rămas împreună.

Prima dată ei au avut o interacțiune legată de muzică. Cântărețul a acompaniat-o cu chitara pe viitoarea lui soție, la cererea mamei acesteia.

Abia apoi a aflat Laurențiu Duță că soția lui îl simpatiza în secret, fiind vedeta școlii, care reușise să câștige Festivalul Cântarea României și să îi fie pusă poza la panoul școlii.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a – a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez.

Secretul relației de 29 de ani a lui Laurențiu Duță cu soția sa. Cum arată  Ianula - IMPACT

Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea, în secret, mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a şcolii.

Cântam la chitară şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că, din când în când, mai trecea să-mi vadă poza”, a povestit Laurențiu Duță la Antena Stars.

Soția lui Laurențiu Duță

De când sunt împreună Ianula și Laurențiu Duță

Ianula și Laurențiu Duță s-au întâlnit mai târziu, la un fan club al lui Michael Jackson, așadar tot muzica i-a atras și de această dată. De atunci, din 1993, cântărețul de la Trei Sud-Est și soția lui au rămas împreună.

Poze rare cu soția superbă a lui Laurențiu Duță. Solistul 3rei Sud Est a  ferit-o mult timp de ochii lumii - ea.md

„Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică.

De atunci, din 1993, am rămas împreună”, a povestit Laurenţiu Duţă.

Acum, Laurențiu Duță și soția lui au sărbătorit un alt eveniment important din viața lor. Fiica lor, Lorena, a împlinit 15 ani.

Cum arata sotia lui Laurentiu Duta Ianula este femeia cu care artistul se iubeste de 29 de ani

Sursa - fanatik.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97943592071533