Martie 19, 2024
Cum arată palatul de 1 miliard de euro al lui Vladimir Putin. Are patinoar și cazinou
Vladimir Putin are o avere impresionantă și locuiește într-un palat de 1 miliard de euro. Președintele Rusiei are la dispoziție o mulțime de camere luxoase, iar vila lui imensă este dotată chiar și cu un patinoar și cazinou. Iată cum arată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși este unul dintre cele mai controversate personaje din Rusia, Vladimir Putin o duce mai bine ca niciodată. Are o avere incredibilă și locuiește într-un palat imens, dotat cu tot ce și-ar dori.

Vladimir Putin își ține averea departe de ochii publicului, iar imaginile cu palatul său au surprins pe toată lumea

palatul lui Vladimir Putin

În urmă cu doar o zi, Vladimir Putin a obținut o nouă victorie în Rusia. A fost reales președintele țării și a fost în fruntea clasamentului cu 87,97% dintre voturi. Acest rezultat a fost un record pentru el, în anul 2018 primind 76,7%, scrie spynews.ro

Au apărut și controverse din acest punct de vedere, căci s-a spus că rușii au votat ceea ce le-au spus soldații înarmați.

Cum arată palatul de 1 miliard de euro al lui Vladimir Putin

Palatul lui Vladimir Putin este situat la marginea Mării Negre și este înconjurat de păduri. Acesta deține o suprafață de 7.000 de hectare și este o zonă deasupra căreia avioanele nu au voie să zboare.

Aceasta ar fi fost construită de oligarhii ruși, iar Vladimir Putin are la dispoziție tot ceea ce își dorește.

De asemenea, toate camerele au mobilă de lux, iar în palat se află un patinoar, un teren de hochei, un cazinou și un heliport. Vila valorează peste 1 miliard de euro, iar dormitorul lui Vladimir Putin ar avea 260 de metri pătrați.

cameră din palatul lui Vladimir Putin

cameră din palatul lui Vladimir Putin 

Dolce vita. Дворец Путина имеет подозрительно много общего с виллой  Берлускони

Ce dezvăluiri a făcut Alexei Navalnii când era în viață

Vladimir Putin a fost dintotdeauna discret când a venit vorba despre averea lui, iar aceasta era una dintre cele mai mari curiozități ale oamenilor.

Ei bine, Alexei Navalnîi a făcut, când încă era în viață, dezvăluiri despre banii pe care îi are Vladimir Putin și despre palatul pe care îl deține, detalii pe care nimeni nu le știa până atunci.

”Este un stat în statul rus. Şi în acest stat nu există decât un singur ţar inamovibil. Putin”, a spus Alexei Navalnîi.

Averea lui Vladimir Putin

În timp ce Vladimir Putin a transmis că ar fi câștigat aproximativ 700.000 euro în ultimii șase ani, averea lui colosală ar fi estimată, în realitate, la aproximativ 200 de miliarde de euro.

Președintele rus a spus că ar deține un apartament, două mașini și o rulotă. Conform revistei Forbes, Vladimir Putin ar ocupa un loc în topul celor mai bogați oameni din lume.

Acum 3 ani, Navalnîi a publicat o investigație în care povestește despre palatul lui Putin și arată imagini cu locuința de lux.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.088299036026