Iulie 04, 2023
Cum arată, de fapt, Tom Cruise la 61 de ani. Diferența dintre film și pozele reale
În ultimii ani, fanii lui Tom Cruise s-au tot întrebat dacă actorul a suferit vreo intervenție, având în vedere că pare să fi descoperit secretul „tinereții fără bătrânețe”. Zvonurile sunt susținute și de apariția în cel mai recent film, în care pare că anii nu și-au lăsat amprenta asupra starului de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tom Cruise a împlinit ieri 61 de ani, însă se pare că actorul reușește să se mențină în formă, asta pentru că, de multe ori, a atras atenția cu aparițiile sale care îl fac să arate mult mai tânăr. Așa s-a întâmplat și când a apărut la lansarea celui mai nou film al său, „Misiune imposibilă”, scrie spynews.ro

În 2022, Tom Cruise a fost considerat cel mai bine plătit actor. Pe lângă filmele în care a a apărut, la rândul lor la fel de apreciate, au existat controverse și cu privire la posibilele intervenții la care ar fi apelat.

Starul a împlinit 61 de ani, dar multe voci spun că a reușit să se mențină tânăr, după ce ar fi suferit mai multe operații. Speculații au existat încă din 2021, atunci când era de nerecunoscut la un meci de baseball. Zvonurile au continuat să apară, alimentate fiind de apariția sa recentă de la lansarea filmului „Misiune Imposibilă”.

În cel mai nou film „Mission Impossible” pare mult mai tânăr

Pe 20 iunie, a avut loc premierea filmului, peliculă care a primit numeroase comentarii pozitive, atât pentru cascadoriile lui Tom Cruise, cât și pentru acțiune. Nu doar asta a atras atenția fanilor, ci și look-ul său fresh, căci mare parte din fani spun că actorul nu arată de 60 de ani, fapt datorat mai multor operații estetice.

Mission Impossible 7' First Reactions: Tom Cruise Dazzles Critics - Variety 

Tom Cruise Once Again Risks His Life in Latest Look at Mission: Impossible 7

Cum arată Tom Cruise în pozele reale făcute de paparazzi

Cu toate că au trecut doi ani de la apariția controversată de la meciul de baseball, fanii nu a uitat atunci când actorul a apărut cu fața umflată, fiind greu de recunoscut. Cei mai mulți pun schimbarea radicală pe seama operațiilor estetice, după ce și-ar fi injectat acid hialuronic și botox. Totuși, aceste informații au rămas la stadiul de speculații, pentru că Tom Cruise nu a dezvăluit prea multe despre posibilele intervenții suferite la nivelul feței.

Tom Cruise Seen With Mystery Mark On Cheek Amid Plastic Surgery Rumors 

Tom Cruise Seen With Mystery Mark On Cheek Amid Plastic Surgery Rumors

Ce face Tom Cruise ca să se mențină în formă

Tom Cruise este atent la alimentație de ani întregi, astfel că, spune „nu” alimentelor prăjite sau procesate. Pentru a se menține în formă, starul de la Hollywood a renunțat inclusiv la carbohidrați, cu toate că este un mare fan al pastelor. Pe lângă acest lucru, a eliminat complet zahărul, și, potrivit presei internaționale, nicio zi fără sport.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90789031982422