Februarie 13, 2023
Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au sărbătorit trei ani de relație. Mesajul postat de îndrăgostiți
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au toate motivele să radieze de fericire! Artista și soțului ei au sărbătorit trei ani de relație! Ce mesaje emoționante au postat cei doi îndrăgostiți pe o rețea de socializare cu ocazia aniversării poveștii lor de iubire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Edward Sanda. Cei doi îndrăgostiți se bucură de o căsnicie bazată pe respect, iubire și încredere, iar bineînțeles că sunt de nedespărțit și se susțin unul pe celălalt atât la bine, dar și la greu, scrie spynews.ro

După cum bine știm cu toții, Cleopatra Stratan este activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, artista a postat un videoclip emoționant alături de soțul ei, dar și un mesaj cu ocazia zilei în care au sărbătorit trei ani de relație.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit trei ani de relație 

Cleopatra Stratan i-a mărturisit soțului ei, prin intermediul mesajului, că nu poate să trăiască fără el, dar totodată a ținut să îi spună și cât de mult îl iubește.

„Pentru că nu pot să trăiesc fără tine! Te iubesc până la lună și înapoi, mai mult ca niciodată, pentru cel puțin o veșnicie. La mulți ani nouă pentru a treia aniversare”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, persoane care se sărută şi ocean

Mesajul postat de soțul artistei

Nu numai Cleopatra Stratan a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei în care sărbătorește trei ani de relație cu alesul inimii ei, cel în brațele căruia și-a găsit adevărata fericire, ci și soțul ei. Edward Sanda a postat o fotografie alături de artistă, moment în care i-a transmis cât de mult o iubește.

„3 ani! Te iubesc infinit”, a scris Edward Sanda.

Fără doar și poate, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt norocoși că s-au găsit unul pe celălalt, mai ales că au o poveste de iubire la care alți tineri numai visează.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8309144973755