Iulie 13, 2023
Cine este Rikkie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. A stârnit reacții controversate
Rikkie Kolle, în vârstă de 22 de ani, este prima femeie transgender care a fost încoronată Miss Olanda și va reprezenta țara la Miss Univers, care va avea loc în luna decembrie. Modelul va fi a doua femeie transsexuală care va concura la Miss Univers, după Angela Ponce în anul 2018.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rikkie Kolle a devenit cunoscută după ce a câștigat concursul Miss Olanda 2023. Pasiunea ei pentru modă a început în urmă cu mulți ani și a participat la Holland's Next Top Model și a reușit să ajungă în finală, scrie spynews.ro

Rikkie Kolle susține că atunci când a devenit femeie nu a fost ușor pentru cei din jur. Tânara a mărturisit că la vârsta de 11 ani și-a dat seama că „s-a născut într-un corp greșit'', astfel că și-a schimbat numele.

''În ziua în care am devenit ceea ce vreau să fiu și sunt acum, cred că cei mai mulți dintre urmăritorii mei știu că m-am născut într-un corp greșit. M-am născut micul Rik. Dar micul Rik a vrut să devină un Rikkie puternic.

Tranziția de la bărbat la femeie a devenit ceva în care m-am simțit eu însămi, aka femeie transgender. De la vârsta de 8 ani a început această călătorie, prin multe văi adânci am trecut cu siguranță. Mai ales când am ieșit efectiv ca femeie și mi-am schimbat numele în Rikkie, în jurul vârstei de 11 ani”, mărturisea Rikkie, pe contul său de Instagram

Cine este Rikkie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. A stârnit reacții controversate

Rikkie Kolle, primele declarații după ce a câștigat Miss Olanda 2023

Miss Olanda a făcut primele declarații după ce a câștigat titlul, iar tânăra este mai fericită ca niciodată că va participa la Miss Univers, astfel că se pregătește intens pentru concursul care va avea loc în luna decembrie.

Cine este Rikkie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. A stârnit reacții controversate

''Este ireal, dar mă pot numi Miss Olanda 2023. A fost un proces educativ şi minunat, anul meu nu mai poate merge prost. Sunt atât de mândră şi fericită încât nu pot să descriu. Mi-am făcut comunitatea mândră şi am arătat că se poate.

Şi oriunde te-ai afla în lume, vreau să fiu acolo pentru tine şi să fiu exemplul care mie însămi mi-a lipsit când eram mică. Haideţi să ne pregătim de Miss Univers. Sunt atât de emoţionată!”, a declarat Rikkie Kolle în mediul online.

Cine este Rikkie Kolle, prima femeie transgender care a devenit Miss Olanda 2023. A stârnit reacții controversateconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79772758483887