Mai 22, 2024
Cine este noua iubită a lui Jason Momoa. Actorul și-a făcut publică relația
Focosul actor este într-o relație asumată, pe care a făcut-o recent publică. Cine este misterioasa tânără care i-a furat inima?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jason Momoa și-a confirmat noua poveste de dragoste cu actrița din ”Hit Man”, Adria Arjona, în timp ce a împărtășit fanilor săi fotografii cu noua iubită în Japonia, săptămâna aceasta.

Momoa și iubita PNG 

Starul din Aquaman, în vârstă de 44 de ani, care are doi copii cu fosta soție Lisa Bonet, în vârstă de de 56 de ani, părea foarte înamorat și încântat în timp ce o îmbrățișa pe Adria, în vârstă de 32 de ani, în cadrul unei cine cu prietenii, în Japonia, aflat într-un turneu, scrie okmagazine.ro

 Jason Momoa în Japonia, Instagram (1) jpg 

El a notat în dreptul caruselului foto: „Japonia, ești un vis devenit realitate, m-ai cucerit. Le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au primit în casele lor. Am experimentat prietenii noi, dar și vechi, am avut ocazia să trăiesc intens cu iubita mea. Ne distrăm pe motociclete”, s-a confesat starul, care o ține bine, bine în brațe pe bruneta cârlionțată ce este sursă de bucurie și inspirație în această perioadă.

 Jason Momoa în Japonia, Instagram (4) jpg 

Vedeta a dezvăluit recent că este într-o relație. În timpul unei apariții la Basingstoke Comic Con din 2024, când a fost întrebat: „Ești în prezent singur? Jason a uimit cu răspunsul neașteptat: „Sunt foarte implicat într-o relație.”

Jason Momoa și-a confirmat noua poveste de dragoste cu actrița din ”Hit Man” Adria Arjona, publicând fotografii în care sunt împreună, în Japonia.

Momoa și iubita

Adria s-a căsătorit cu iubitul ei cu care petrecuse mulți ani, avocatul portoricano-american Edgardo Canales în 2019.

Jason Momoa a fost anterior implicat într-o poveste de dragoste cu Eiza Gonzalez, 34 de ani, care seamănă izbitor cu Adria.

Arjona este cunoscută pentru rolurile din Emerald City (2017), Anathema Device în adaptarea TV a lui Good Omens (2019) și Bix Caleen din Andor (2022). Ea a jucat alături de Glen Powell în filmul Hit Man din 2023.

În ianuarie 2024, Jason și Lisa și-au stabilit divorțul, inclusiv custodia celor doi copii adolescenți ai lor și modul în care își împart bunurile.

În noile documente judecătorești, obținute de The Blast, fostul cuplu s-a pus de acord cu custodia fizică și legală comună a fiicei lor Lola, în vârstă de 16 ani, și a fiului lor, Nakoa-Wolf, în vârstă de 15 ani.

În documentele oficiale scria: „Pe baza împărțirii activelor și a veniturilor, așa cum au convenit părțile în (acord), părțile vor împărți cheltuielile de trai ale copiilor minori și niciuna dintre părți nu va plăti celeilalte întreținere pentru copii”.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8179132938385