Noiembrie 13, 2023
Christina Aguilera a slăbit 20kg cu dieta „curcubeu”: „Ba eram prea slabă, ba eram prea mare!”
În urmă cu 10 ani, a slăbit spectaculos, după care a încercat să-și mențină silueta demnă de toată invidia, iar acum arată mai bine ca niciodată! Alimentele colorate din farfuria divei au făcut posibilă topirea surplusului ei de greutate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

N-a arătat niciodată mai bine ca acum! Christina (42) era prea filiformă la începutul carierei muzicale, apoi, după prima naștere, în 2008, și divorțul de Jordan Bratman, din 2010, s-a rotunjit mai mult decât îi permitea standardul ideal de frumusețe din showbiz. „Ba eram prea slabă, ba eram prea voluminoasă! Am primit critici de fiecare parte a cântarului”, a dezvăluit cântăreața cu o greutate fluctuantă în ultimii ani.

Sătulă de comentariile malițioase, Aguilera și-a propus în 2013, fix când a început pregătirea pentru rolul din Burlesque, să revină la formele care-au consacrat-o. Și a slăbit aproape 20 de kilograme! Secretul ei de-atunci a fost dieta curcubeu, de la care a preluat principiile sănătoase pe care le respectă și-n ziua de azi. „

Nu țin regim de slăbire!”, ne anunța ea în 2020, când talia ei nu era chiar trasă prin inel. Probabil s-a răzgândit între timp, pentru că, zilele trecute, etala o siluetă de vis. În ce constă acestă dietă curcubeu, care a făcut minuni pentru Christina Aguilera?  

Zile verzi vs zile roșii

Când și-a propus să slăbească, Aguilera și-a făcut un plan alimentar vegetarian, care consta zilnic în consumul de fructe și legume aprins colorate și proaspete. Cu un aport de numai 1.600 de calorii în fiecare zi, Christina mânca doar legume și fructe de-o anumită culoare, nu le amesteca.

Așadar, avea Ziua Roșie, când consuma roșii, ardei roșu sau pepene, Ziua Verde era plină de broccoli, varză, kale și spanac, iar, în Ziua Portocalie, se concentra pe portocale, morcovi, cartofi dulci și dovleac. Bogate în antioxidanți și proprietăți anti-inflamatoare, aceste alimente îi asigurau cântăreței necesarul zilnic de vitamine, minerale și fitonutrienți (adică acele substanțe care colorează morcovii portocaliu și strugurii, violet).

image 

De fapt, cu cât era mai colorată mâncarea vedetei, cu atât mai mulți nutrienți asimila Aguilera. O veste bună atât pentru sănătatea ei, cât și pentru siluetă!     

Mixul de culori din meniu

Dieta actuală a Christinei poate că nu mai e la fel de strictă, însă regulile pe care le respectă interpreta hitului Dirrty țin tot de un stil de viață sănătos și echilibrat. Astfel, e posibil ca diva se amestece culorile din farfurie, dar niciodată carbohidrații între ei. De pildă, combină doar salata de legume, nu cartofii prăjiți, cu carnea de pui și peștele cu o porție de orez fiert. Gustările ei conțin acum țelină și nu chips-uri. Sau unt de nuci, nicidecum fast food.

Și, pe lângă alimentație, vedeta se menține suplă cu mult sport. Face yoga, box, exerciții cardio și, mai nou, antrenamente de forță, care-i accelerează metabolismul și-i ard și așa puținele calorii asimilate.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41836500167847