Septembrie 26, 2023
Ce intervenții estetice are Ilinca Vandici! Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul pentru un ten perfect, fără riduri
Ilinca Vandici este foarte iubită de o mulțime de oameni. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” reușește să jongleze în mod fantastic între viața profesională și cea de familie. Oricât de obosită și stresată ar fi, vedeta este ca scoasă din cutie de fiecare dată! Are un corp bine lucrat, se îmbracă fără cusur, iar tenul radiază de prospețime și vitalitate. Așadar, mulți se întreabă cum Ilinca nu are niciun fel de rid pe chipul său. Secretul însă a fost dezvăluit, iată ce operații și intervenții estetice are vedeta!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bineînțeles, un fizic atât de plăcut cu se obține cu multă trudă, motiv pentru care Ilinca Vandici, prezentatoare show-ului „Bravo, ai stil!”, are grijă la stilul său de viață și nu face compromisuri. De peste 10 ani duce o viață cât mai sănătoasă, în care îmbină o alimentație benefică cu foarte mult sport. Oricât de greu i-ar fi, Ilinca nu se abate de la programul său bine stabilit, pe care îl urmează cu sfințenie. Astfel că la 37 de ani arată de vis!

Totuși, iată că apelează la mici retuși când vine vorba de frumusețea chipului său însă nu are operații estetice. Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.ro, vedeta a mărturisit că un secret învățat de la mama sa este să nu adoarmă niciodată fără a se demachia, scrie click.ro. Iată, totuși, ce alte intervenții și-a făcut prezentatoarea.

Ilinca Vandici poate fi văzută la Kanal D2 Sursa: Kanal D 

Fix asta am făcut de-a lungul anilor și poate de aceea am reușit să-mi și mențin tenul atât de frumos, fără să-l operez, fără să-l stresez. Ok, îmi mai fac injecții cu botox, de prevenție mai mult decât de altceva. Nu vreau să ajung mai târziu să trebuiască să-mi fac operații. Tocmai de-aia mai injectez pe frunte o dată pe an câte un pic de botox.”, a declarat Vandici, în exclusivitate pentru sursa citată. 

Ilinca Vandici - Viva.ro

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că are și acid hialuronic în buze, iar la nivelul corpului aceasta și-a făcut o mărire a bustului. În rest, Ilinca Vandici se laudă cu naturalețea sa și spune că în afara tratamentelor faciale nu face nimic pentru a arăta superb. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2137217521667