Martie 18, 2023
Câți bani primesc INNA, The Motans, Antonia și Delia pentru concerte. Care este cel mai bine plătit artist
INNA, The Motans, Antonia, Delia, Alex Velea și trupa Holograf sunt doar câțiva din artiștii în vogă care apar tot mai des pe scenă, însă puțini sunt cei care știu câți bani primesc aceștia pentru un concert. PRESShub a publicat onorariile cerute de nume mari din industria muzicală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Odată cu ridicarea restricțiilor legate de COVID-19, tot mai mulți artiști și-au reluat cu drag activitatea. Aceștia au pășit pe scenă pentru a bucura fanii cu piesele lor, dar și pentru a face o atmosferă de neuitat, scrie a1.ro

Pentru că munca lor nu este deloc ușoară, sumele cerute pentru un concert sunt impresionante. PRESShub a oferit informații despre onorariile pe care le primesc cei mai cunoscuți cântăreți din România.

Cât cer INNA, The Motans, Antonia și trupa Holograf pentru un concert. Ce tarife au ceilalți artiști

Pe primul loc se află INNA. Artista cere între 17.000 și 19.000 de euro, plus TVA, pentru 40 - 45 de minute în cadrul unui concert, fiind cea mai bine plătită cântăreață. Mai mult decât atât, aceasta are cerințe speciale și în ceea ce privește transportul, potrivit adevarul.ro.

Inna - Wikipedia

Printre cei care primesc sume uriașe pentru a urca pe scenă se numără și Loredana. Aceasta solicită 15.000 de euro, plus TVA, pentru a cânta timp de 45 de minute alături de trupa sa.

Cum arată Loredana Groza în realitate, fără filtre - Puterea.ro

În ceea ce o privește pe Delia, cântăreața primește aproximativ 12.500 de euro pentru un concert de 40 de minute. De asemenea, tariful este diferit dacă stă pe scenă 60 de minute, având un onorariu de 15.000 de euro, plus TVA.

Ce studii are, de fapt, Delia Matache? Fanilor nu le-a venit să creadă -  Kanal D Romania

Pentru un spectacol de 45 de minute, The Motans cere suma de 10.000 de euro.

Cum s-a dat gol The Motans că s-a căsătorit în mare secret. Cum a  cunoscut-o Denis Roabeș pe Bianca, femeia care i-a furat inima

De asemenea, și trupa Holograf se menține pe val, având o mulțime de alte cerințe pe lângă onorariu. Artiștii solicită 10.000 de euro + TVA pentru un concert de o oră, în aer liber. În plus, costurile de transport care sunt de minimum 1 €/km + TVA și cazare: 6 single cu pat matrimonial și 2 duble twin, în hotel de minimum 4 stele, conform sursei citate mai sus.

VIDEO Un fost mebru al trupei O-Zone va cânta cu Holograf: Am compus piesa  acum 15 ani - Realitatea.md

Și Connect-R se numără printre artiștii care au un tarif impresionant. Cântărețul cere 8.000 de euro pentru a urca pe scenă la evenimente locale, pe lângă mese și protocol la scenă pentru 12 persoane.

Connect-R Lyrics, Songs, and Albums | Genius

Onorariu pe care îl au Antonia și Alex Velea au luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul primește 4.400 de euro pentru 45 de minute de show, în timp ce partenera lui câștigă 5.500 de euro pentru 40 de minute.

Cum fac amor Antonia și Alex Velea. Artista a dezvăluit cum se desfășoară  partidele de sex: „Scot sunete de animal”

5.500 de euro este suma pe care o solicită Grasu XXL pentru 45 de minute de spectacol.

ADDA, Ruby, Sore, Speak și iubita lui sunt artiștii care urcă pe scenă pentru un onorariu de 3.500 de euro, potrivit sursei citate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7153928279877