Februarie 01, 2024
Câți bani au făcut Eva Măruță și "Tati part-time" la o lună de la lansare. Cifrele sunt uluitoare!
La doar 8 anișori, Eva Măruță a reușit să împartă țara în două după ce a debutat ca actriță în Tati part-time, pelicula în care joacă alături de Alex Bogdan. A trecut o lună de când filmul e în cinematografe și lumea încă vorbește despre el. Iată câți spectatori a avut și ce încasări fabuloase a strâns!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Comedia „Tati part-time”, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după patru săptămâni de la debut. În săptămâna 22-28 ianuarie, filmul regizat de Letiţia Roşculeţ a fost văzut în sălile de cinema de 25.313 de spectatori şi a strâns 137.422 de euro

În total, de la lansarea în cinematografe, pelicula care a stârnit atâtea controverse în jurul Evei Măruță, despre care specialiștii au zis că joacă impecabil, a fost vizionată de 340.789 de oameni. Până în prezent, lungmetrajul are venituri totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari), potrivit datelor Cinemagia, scrie libertateapentrufemei.ro

 

Acești bani nu au intrat însă în conturile familiei Măruță, căci aproximativ 60% dintre încasări merg către cinematografe, iar diferența se împarte între distribuitori și producători.

eva-maruta-tati-part-time-1

„Tati part-time” este un film privat, care a fost gândit de la început cu și pentru Eva Măruță, după cum a povestit Cătălin Măruță, la Europa FM:

Este un proiect privat: nu are absolut nicio treabă cu nepotismul. Este un proiect privat. Este un film care a fost gândit pentru Eva. Producătorii – cei de la Vidra Production – m-au sunat și mi-au spus «Uite, avem în cap un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă accepți ca Eva să joace în filmul nostru». A fost gândit – de Matei Dima și de Letiția Roșculeț, regizoarea – un film cu un copil, cu Eva în capul lor de la început. Pentru că ei o urmăriseră pe online, pe rețelele de socializare și au zis «Uite, avem în cap un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă accepți ca Eva să joace în filmul nostru».

eva-maruta-alex-bogdan-2 

eva-maruta-tati-part-time-3concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51426410675049