Martie 17, 2023
Cât încasează Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, pentru un singur minut live pe internet. Suma este fabuloasă
Înainte de a-l cunoaște pe Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez lucra ca vânzătoare într-un magazin de haine, iar viața ei era total diferită de cea de acum. Bruneta a reușit să strângă o avere impresionantă de când s-a cuplat cu celebrul fotbalist portughez.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, este una dintre cele mai urmărite femei din mediul online, acolo unde a adunat și mai mulți fani după transferul portughezului la Al-Nassr. Bruneta are peste 46 de milioane de urmăritori pe pagina personală de Instagram, scrie prosport.ro

În ultimii ani, ea obținut contracte de publicitate uriașe, așa că și sumele de bani care îi intră în conturi sunt considerabile. Pe social media, Georgina Rodriguez face des reclamă la diferite produse, iar acest lucru îi aduce un venit lunar enorm.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Potrivit revistei Look, Georgina Rodriguez cere sume fabuloase pentru doar câteva minute petrecute live pe internet. Așadar, iubita lui Ronaldo a ajuns să încaseze în jur de 12.000 de euro pentru un story pe Instagram. Mai mult de atât, aceasta ia 60.000 de euro pentru o postare simplă pe paginile ei de socializare și 20.000 de euro pentru un singur minut de transmisiune live.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au mutat în Arabia Saudită

La începutul acestui an, Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită și a fost primit ca un mare star în țara arabă. Cum era de așteptat, și-a adus și familia aproape de el. Georgina Rodriguez, iubita lui, îl susține și se află în permanență lângă fotbalistul portughez, deși s-a tot speculat că aceștia s-ar fi despărțit. Pentru a locui alături de fotbalist, bruneta trebuie să urmeze o serie de reguli stricte!

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

„Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.”, scriu jurnaliștii de la Marca.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interiorconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78256750106812