Decembrie 29, 2022
Cadoul primit de Kate Middleton de Crăciun, din partea Prințului William. Costă doar 130 de dolari
Deși are tot ce își dorește, Prințul William nu uita să-și răsfețe soția cu mici atenții, iar de Crăciun cu atât mai puțin. Dacă Moșul a venit cu siguranță cu daruri pentru cei trei copii ai lor, acesta nu a uitat-o pe Prințesa de Wales, careia i-a dăruit un cadou deosebit, pe care l-a purtat deja în lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul și Prințesa de Wales au mers la slujba de Crăciun de la Sandringham, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul Prințul Louis.

Îmbrăcată într-o ținută elegantă, formată dintr-un palton ajustat pe corp, de culoare verde, o pălărie în aceeași nuanță, mănuși din piele și cizme cu toc, Kate Middleton a reușit să uimească încă o dată prin eleganța și simplitatea sa.

 

Însă, un accesoriu a ieșit în evidență în cadrul ținutei purtate - o pereche de cercei placați cu aur, marca Sézane, care, potrivit publicației TheSun, ar fi fost un cadou din partea Prințului Williams. Deși nu costă o avere, valorând 130 de dolari, cerceii i-au dat cu siguranță o notă aparte ținutei purtate de Crăciun

 

Nici copiii cuplului regal nu au trecut neobservați, fiind îmbracați în ținute similare cu cele ale mamei lor, însă atracția paradei regale a fost Prințul Louis, întrucât a apărut îmbrăcat în pantaloni scurți, asortate cu șosete lungi și un palton albastru, asemănător cu cel purtat de Charlotte.

 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62872266769409