Noiembrie 04, 2020
Barbie există și în realitate. Cine e femeia cu chip de păpușă
Păpuşa Barbie există şi în realitate! O tânără s-a transformat în jucăria adorată de milioane de fetiţe din lumea întreagă. Are același aspect fizic - părul blond, ochi albaştri, talie de viespe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Valeria Lukianova are aproximativ 30 de ani şi este originară din Ucraina. I-a plăcut atât de mult păpuşa Barbie încât a apelat la bisturiu. 800 de mii de dolari a cheltuit pentru toate intervențiile estetice doar ca să aibă părul lung şi blond, pielea foarte deschisă la culoare și perfect netedă, ochii mari şi buze exact că a unei păpuşi Barbie. Şi mai uimitoare este silueta ei. Are o talie incredibil de subţire și un bust generos. 

 
Așa cum era de așteptat, Valeria Lukianova nu a scăpat din vizorul criticilor. Unii au acuzat-o că şi-a deformat corpul și că nu mai arată firesc. 

Blondina însă susține că apelează şi la Photoshop. "Pozele sunt editate pentru a corecta culoarea. Aceste imagini au fost făcute cu telefonul, într-o gradină botanică şi aveau calitatea redusă. Le-am editat pentru a corecta defectele cauzate de camera slabă”, s-a justificat tânăra.

“Cei care spun lucruri urâte despre mine în mod cert nu arată ca mine. Altfel nu ar fi atât de negativiști. Evident că sunt invidioşi”, a spus ea la un moment dat, transmite okmagazine.ro. 

Anterior, Valeria a declarat într-un interviu că orice femeie își dorește să fie suplă, că multe apelează la intervenții estetice pentru a-și mări sânii, a-și îngusta talia sau pentru a face unele modificări la față.

Ruth Handler a  creat în 1959 celebra păpuşă Barbie. Ruth Marianna Handler a fost o femeie de afaceri americană şi, ulterior, o inventatoare. Ea a deţinut mai mult timp preşedinţia producătorului Mattel Inc., fiind cunoscută în opinia publică ca „mama păpuşii Barbie”, după cum s-a şi autodescris.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79609274864197