Septembrie 08, 2021
Aquarelle 90,7FM: Primele imagini cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din luna de miere
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat în luna de miere și au împărtășit cu urmăritorii lor fotografii inedite. Ce destinație au ales?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La câteva săptămâni de la nuntă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat în luna de miere. Cei doi au împărtășit mai multe fotografii cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au ales să își petreacă luna de miere în Sicilia. Aceștia au publicat și primele imagini din această destinație pe conturile lor de Instagram, spre încântarea urmăritorilor care își doresc să fie la curent cu ceea ce fac cei doi artiști, menționează elle.ro.

Fie că vorbim de vremea frumoasă, de plajă sau de preparate delicioase, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au destule motive pentru care să se bucure că au ales să meargă în Sicilia.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prieteni, care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75228500366211