Septembrie 21, 2023
Antonia și Alex Velea se căsătoresc! rimele detalii despre nuntă
Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Cei doi se iubesc de mai bine de un deceniu, în ciuda cârcotașilor care nu le dădeau prea multe șanse la început, ba chiar îi judecau pentru povestea lor de dragoste. Ambii au trecut printr-un divorț, artista având și o fată, Maya, din fosta căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antonia și Alex Velea se căsătoresc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia au rezultat doi băieți frumoși, au o carieră de succes, însă nu i-a interesat să își unească destinele… până acum. Se pare că au în plan să se cunune în curând, mai ales religios.

Cântărețul a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit că la anul au în plan să devină oficial soț și soție, eveniment așteptat de foarte multă lume. Se pare că au luat în calcul și o perioadă mai exactă din 2024, astfel încât toată lumea să fie mulțumită, iar el și Antonia să își poată elibera agenda de evenimentele pentru care au semnat deja, scrie romaniatv.net

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Mai în glumă, mai în serios, Alex Velea i-a anunțat că se așteaptă să primească un dar de nuntă consistent de la cei care vor lua parte la eveniment.  ”Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a spus Alex Velea, în cadrul unui interviu televizat.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6551501750946