Mai 20, 2024
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere
Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Antonia a reușit din nou să-și surprindă fanii de pe Instagram. Artista a realizat o ședință foto spontană, doar cu telefonul mobil, iar imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În imagini, Antonia și-a etalat silueta de invidiat purtând o pereche de dresuri din dantelă neagră, semitransparente, care au lăsat la vedere lenjeria intimă. În partea superioară, artista a optat pentru un sutien asortat, care i-a scos bustul în evidență. Pentru că nu a vrut să ducă ținuta într-o zonă vulgară, cântăreața a ales să poarte și o cămașă verde, scrie profm.ro

Reacțiile entuziaste ale fanilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind uimiți de frumusețea și senzualitatea Antoniei. Unul dintre ei a remarcat și faptul că Alex Velea este norocos să aibă o femeie atât de frumoasă lângă el: „Superbă”/ „Alex e norocos”/ „Frumoase poze”/ „Ești minunată, Antonia”. 

Antonia consideră că s-a îngrășat

În luna august, Antonia spunea că e "în etapa de grăsuță". Fanii au combătut imediat ideea, spunând că e perfectă. Bruneta a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind "grăsuță".

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", spunea logodnica lui Alex Velea în luna august. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88338851928711