Iulie 24, 2022
Antonia s-a pozat în costum de baie, cu toate vergeturile la vedere. Ce mesaj a transmis
Antonia, atac subtil la adresa lui George Buhnici. Îndrăgita artistă este considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România. Cântăreața a declarat în nenumărate rânduri că are multe imperfecțiuni fizice dar care o avantajează foarte mult. În urma scandalului provocat de George Buhnici, Antonia a arătat cum arată, de fapt, în costum de baie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta are o fetiță din prima căsnicie, Maya, iar cu Alex Velea are doi băieți, Dominic și Achim. Vedeta a demonstrat că o femeie este frumoasă și cu vergeturi, dovedind că nici măcar ea, nu este lipsită de defecte.

Antonia, mesaj subtil pentru George Buhnici

Antonia se numără printre vedetele care i-au dat replică lui George Buhnici cu privire la afirmațiile sale despre femeile cu vergeturi și celulită. Iubita lui Alex Velea nu s-a ferit să împărtășească cu fanii o imagine în care și-a expus defectele fizice.

După afirmațiile controversate făcute de George Buhnici cu privire la părera sa despre femeile cu vergeturi și celulită, multe vedete au reacționat dur la adresa jurnalistului. Printre acestea se numără și Antonia, care a preferat să transmită un mesaj subtil, fără prea multe detalii.

Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care își arată vergeturile, demonstrând că nici măcar una dintre cele mai apreciate femeie din România nu are un trup perfect.

Antonia, vergeturi

Artista, mamă a trei copii a purtat o pereche de bikini decoltați ce-i lăsau la vedere șoldurile cu vergeturi și celulită, dar și un tatuaj cu un fluturaș. Partenera lu Alex Velea a scris în dreptul imaginii: «Vergeturi».

Antonia are trei copii minunati, pe Maya, Dominic și Achim. Vedeta de 33 de ani este împlinită pe toate planurile, iar dincolo de programul încărcat pe care îl are, Antonia reușește să se ocupe de ea. Cântăreața a fost mereu întrebată cum se menține în formă după trei nașteri. Iubita lui Alex Velea a declarat că face sport ori de câte ori are ocazia și mănâncă sănătos.

Antonia

Cât despre proceduri, acum ceva timp, iubita lui Alex Velea ne-a mărturisit că singura la care a apelat, la nivelul feței, este PRP. E vorba despre un tratament ce constă în hidratarea tenului.

Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feţei este PRP. Tratament ce constă în hidratarea feţei. Nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învăţăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP. Ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată. Când te spe­rii că îţi „cade faţa. Bineînţeles, totul făcut cu control şi simţ de răspundere”, a declarat Antonia, acum ceva timp, pentru VIVA!

Antonia artista 

Antonia silueta

Sursa - viva.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6941819190979