Aprilie 13, 2023
Antonia, mai goală ca niciodată, de ziua ei! A mușcat din tort și a lăsat la vedere aproape tot
Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a împlinit ieri, frumoasa vârstă de 34 de ani, vârstă care a venit la pachet cu o colecție de fotografii sexy, menite să încingă imaginația internauților. Alex Velea, la rândul lui, a avut grijă să o surprindă cu o serie de cadouri minunate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista pare că a profitat din plin de această zi semnificativă, postând pe Instagram fotografii menite să întărească zicala potrivit căreia ,,vârsta e doar un număr”. Cântăreața și-a început ziua cum nu se putea mai bine, înconjurată de cei dragi, dar și de cadourile primite din partea lui Alex Velea: două genți., scrie click.ro

Antonia, mai sexy ca niciodată! Fotografiile care au încins Instagramul 

Comunitatea de pe Instagram a Antoniei este destul de extinsă, motiv pentru care vedeta are grijă să își încânte urmăritorii nu doar cu noutăți și evenimente din viața sa, ci și cu cele mai reușite și mai sexy pictoriale foto. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ziua ei de naștere nu a putut trece neînsemnată, astfel că îndrăgita cântăreață și-a lăsat imaginația să zburde, totul concretizându-se într-o serie de fotografii incendiare.

Acoperindu-și zona bustului cu un bolero roz bombon, purtând doar lenjerie intimă, Antonia savurează tortul aniversar într-o manieră puțin... obraznică!

În doar două ore postarea cântăreței a adunat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii în care internauții nu doar că-i transmit cele mai bune gânduri cu ocazia zilei sale de naștere, ci și cele mai savuroase complimente. 

Surpriză de zile mari pentru Antonia! Cum a surprins-o Alex Velea 

Cel mai încântător cadou pentru artistă nu au fost cele două genți primite cadou din partea bărbatului iubit, ci mai degrabă prezența celor mai importante ființe: Maya - fiica pe care o are în urma mariajului cu italianul Vicenzo Castellano, cât și cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim. 

Alex Velea a pregătit o cină specială și s-a asigurat că mama copiilor lui va avea parte de o zi de naștere de neuitat, înconjurată de ceea ce iubește mai mult pe lumea asta. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7404727935791