Martie 21, 2024
Antonia, criticată dur pentru fotografiile în lenjerie intimă: "La ce te ajută pozele astea? "
Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, logodnica lui Alex Velea a postat pe rețeaua de socializare mai multe imagini în care apare îmbrăcată într-un body din dantelă neagră, pe care l-a asortat cu mănuși și ciorapi negri. Fanii artistei au fost fascinați de silueta ei și au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Pe lângă complimentele tipice pe care Antonia le primește cu fiecare ocazie, unul dintre urmăritori a comparat-o cu Selena Gomez, scrie profm.ro

„Începi să semeni cu Selena Gomez”, a scris acesta. 

„Există oare în România femei mai frumoase ca ea?”/ „Superbă”/ „Ești extraordinar de frumoasă”/ „Senzuală”/ „Cea mai frumoasă dintre vedete”, au comentat ceilalți utilizatori. 

Alții însă au criticat-o pentru imaginile mult prea sexy pe rețelele de socializare:

"La ce te ajuta pozele astea?"/ "Nu inteleg de ce sa te expui in halul asta?"

Antonia consideră că s-a îngrășat

În luna august, Antonia spunea că e "în etapa de grăsuță". Fanii au combătut imediat ideea, spunând că e perfectă. Bruneta a lăsat-o mai moale cu sportul, deși făcuse din mersul la sală un lucru de la care nu se abătea sub nicio formă. Cu toate acestea, este într-o perioadă în care motivația îi cam lipsește. În plus, este extrem de ocupată cu cariera ei, dar și cu viața personală, încercând să exceleze ca mamă, logodnică, fiică și prietenă.

Într-o serie de InstaStories, bruneta a spus, cu sinceritate, că vrea să dea jos câteva kilograme și chiar s-a descris ca fiind "grăsuță".

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame", spunea logodnica lui Alex Velea în luna august. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89140009880066