Februarie 02, 2024
Andreea Marin și Lavinia Pârva, din nou rivale. Ce le-a adus iar în mijlocul unui scandal
Andreea Marin a ajuns, fără să se aștepte, subiect de controversă în secțiunea de comentarii a celei mai recente fotografii postate de Lavinia Pârva în social media. Deși cele două femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. au îngropat demult securea războiului, neavând nimic de împărțit, ele sunt considerate în continuare rivale de către fanii lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Situația despre care amintim a pornit de la comentariul pe care o internaută l-a lăsat în dreptul unei fotografii postate de Lavinia, care se afla în cabinetul medicului estetician și se uita în oglindă. 

„Cine e cea mai frumoasă din țară?”

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

Recent, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. a călcat pragul cabinetului de înfrumusețare. Deși arată într-o formă de zile mari, cunoaștem despre Lavinia faptul că nu este împotriva intervențiilor pentru înfrumusețare, scrie click.ro

Cântăreața a imortalizat momentul printr-o fotografie în care se uită în oglindă, iar o internaută nu s-a putut abține de la a lansa un comentariu răutăcios: 

„Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”, a fost comentariul primit de Lavinia, iar replica nu a întârziat să apară: „Andreea Marin!”.

Comentariul primit de Lavinia Pârva, pe Instagram 

Lavinia Pârva, adevărul despre operațiile estetice 

Cu toată că a fost înzestrată cu o frumusețe răvășitoare, soția lui Ștefan Bănică recunoaște că nu se dă înapoi de la a apela la ajutorul medicului estetician atunci când nu se simte bine în propria piele:

„Eu cred că dacă simți nevoia… pentru că toate lucrurile astea pornesc din interior… dacă nu te simți bine în pielea ta și te ajută să prinzi încrede în tine, poți s-o faci, de ce nu?! Mie personal, dacă la mine te referi, îmi place să mă îngrijesc. S-a scris în nenumărate rânduri că am nu știu câte operații estetice.

Și vreau să spun că nu, eu am într-adevăr o singură intervenție a bustului și asta am făcut-o după ce am născut pentru că am simțit această nevoie, în rest eu nu am operații estetice. Nu am operații estetice la față, nu am operații estetice pe nicăieri, dar îmi place să mă îngrijesc”, a declarat Lavina Pârva, la „Întrebarea mesei rotunde”.

De asemenea, este adepta intervențiilor la nivelul feței. „Dar non-invazive, astea nu sunt operații estetice. Dar când simt nevoia s-o fac, o fac. Și într-adevăr, am cunoscut un om extraordinar, care îmi cunoaște foarte bine fața. (…) Dacă vreodată aș simți nevoia să fac asta, de ce nu?! Dar eu mă simt foarte bine cu mine, nu am niciun fel de problemă”, a mai spus cântăreața.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70301818847656