Noiembrie 24, 2022
Andreea Marin, dieta cu care a slăbit 20 kilograme și care o ajută să se mențină
Andreea Marin are la 47 de ani o siluetă de invidiat. Cunoscuta ambasadoare UNICEF, femeie de afaceri și fostă prezentatoare TV, s-a situat încă de pe vremea ”Surprize, surprize” în topul celor mai atrăgătoare celebrități din România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La un anume punct în viață, Andreea Marin s-a confruntat cu oscilații de greutate, iar de atunci a decis să-și schimbe viața complet.

Pe lângă faptul că a introdus sportul cu religiozitate în viața sa, Andreea Marin obișnuiește să-și facă anual câteva proceduri de detox, zile în care consumă doar smoothie-uri realizate din superalimente, cum ar fi ghimbir, apio și iarbă de grâu. Un alt mare atu al vedetei este că reușește să-și cultive propriile legume în grădina sa superbă, în care a realizat numeroase interviuri. Este o adevărată oază verde urbană în acest oraș atât de poluat.

Andreea Marin

Însă dieta care a ajutat-o să elibereze 20 de kilograme și să se mențină spectaculos nu este nici pe departe una restrictivă, dimpotrivă conține 5 mese pe zi.

Andreea Marin a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, cu cinci mese pe zi, și care sunt alimentele la care a renunțat.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Andreea Marin

Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele.

Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, a mărturisit Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Vedeta a mărturisit că cel mai greu i-a fost adaptarea la programul de sport de dimineață însă pe parcurs s-a obișnuit și acum respectă cu sfințenie această rutină.

Andreea Marin

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.”, a mai povestit Andreea Marin.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82377147674561