Mai 01, 2023
Andreea Marin, diagnosticată cu o boală rară! A fost nevoită să meargă în Turcia, la tratament
În ziua de azi, mulți dintre noi tind să ignore importanța unei stări bune de sănătate. Fie că ne gândim că există alte lucruri mai importante, sau considerăm că o stare bună de sănătate este norma, puțini dintre noi realizează cât de norocoși sunt să fie sănătoși. Bolile nu țin cont de avere, sau, faimă, iar efectele lor sunt la fel de devastatoare pentru toți. Un asemenea exemplu este chiar și îndrăgita prezentatoare Andreea Marin.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O bună parte dintre noi, astăzi, nu mai pune atât de multă importanță pe valoarea sănătății, din diferite motive. Poate că ni se pare că bunăstarea materială este mai importantă, sau atât noi cât și cei din jurul nostru, au o sănătate de fier, așa că începem să considerăm acest fapt drept norma și pentru restul populației. Indiferent care ar fi raționamentul nostru, ar trebui să rămânem mereu recunoscători pentru că nu avem nicio boală serioasă care să ne domine viața. Deoarece acestea nu țin niciodată cont de asemenea lucruri precum banii pe care îi avem în bancă, sau faima de care ne bucurăm. Un asemenea exemplu îl face faimoasa și îndrăgita prezentatoare de televiziune Andreea Marin, care se confruntă cu o boală extrem de serioasă, scrie click.ro

Ce afecțiune are Andreea Marin

Potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, aceasta a încercat mereu să țină acest aspect al vieții ei departe de lumina reflectoarelor. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea de televiziune a fost diagnosticată cu o boală destul de rară, numită lupus. Această maladie este o boală autoimnună, adică afectează sistemul imunitar al persoanei afectate. Mai precis, lupusul forțează sistemul imunitar al organismului să considere celulele sănătoase din corp drept străine, iar astfel, începe să le atace. După cum ne putem imagina, acest fapt provoacă o mulțime de inflamații și daune în corp.

Vestea cumplită despre Andreea Marin! A ajuns pe masa de operație: 800 de  grame de tumoare – Capital

Andreea Marin a mers în Turcia pentru tratamente

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a povestit că, pe lângă lupus, a fost nevoită să lupte și cu depresia, iar în privința bolii autoimune, ea a mers de mai multe ori în Turcia, pentru tratamente. Ea a declarat că se confrunta de ani de zile cu simptomele acestei boli. Lupusul are o mulțime de semne care nu trebuie ignorate, cum ar fi dureri musculare (cât și în piept), febră, sensibilitate la lumină, cădere de păr, dar și probleme cu rinichii, printre altele.

Lupusul poate fi tratat, iar severitatea lui poate varia fiind posibil să fie și letal.

Ce înălțime are, de fapt, Andreea Marin. Se numără printre cele mai înalte  vedete din showbizulconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0671513080597