August 08, 2022
Andreea Bostănică s-a iubit cu un vlogger chinez? Ceanu Zheng a făcut dezvăluiri
Singurul vlogger chinez din România lovește din nou. Ceanu Zheng face ravagii printre influencerițe! Într-un interviu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Ceanu a ținut să facă lumină în ceea ce privește o potențială legătură cu Andreea Bostănică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sute de internauți au realizat videoclipuri, imagini și colaje în care i-au integrat pe Ceanu Zheng și Andreea Bostănică și le-au postat în mediul online. Pe atunci, cu toții erau de părere că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, însă, acum, puștiul chinez ține să îi contrazică.

Trebuie să amintim că nici relația cu Iuliana Beregoi, despre care scriam zilele trecute, nu e neapărat una asumată, căci cei doi păstrează aparențele și n-o dau „pe față”.

Ceea ce s-ar putea deduce și despre povestea dintre Ceanu și Andreea. Și asta pentru că, de câteva zile, mai exact, după ce am dezvăluit că între Ceanu și Iuliana Beregoi ar fi o legătură recentă, mediul online „a luat foc”.

„Doar am făcut content împreună”

Ce le face Ceanu Zheng fetelor… numai el știe. Andreea Bostănică a început să posteze videoclipuri cu mesaje adresate indirect vloggerului chinez, la fel și el, iar punctul culminant a fost atunci când Iuliana Beregoi a intervenit și ar fi spus public că o urăște pe Andreea. Cea din urmă nu s-a lăsat și a făcut o postare adresată fostei sale prietene. Și tot așa.

Ceanu susține însă că nu a avut o legătură sentimentală cu Andreea Bostănică, ci doar au realizat content online împreună.

„N-am fost niciodată împreună cu Andreea Bostănică. Știu că toată lumea crede treaba asta, dar nu, n-am fost niciodată împreună. Doar am făcut content împreună. Lumea cum a luat-o… nu știu”, a mărturisit Ceanu Zheng, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

„Efectiv ne-am văzut două zile”

Printre altele, puștiul chinez subliniază că de fiecare dată când realiza live-uri pe rețelele de socializare, iar Andreea Bostănică îl acompania, era necesar să repete că nu sunt împreună.

Totuși, nu au fost niciodată crezuți și, deși Andreea Bostănică a realizat un vlog cu tema relației dintre ea și Ceanu și a adăugat un titlu demn de a atrage vizualizări, din conținutul clipului se înțelege că nu au avut nicio legătură sentimentală.

Papucul ala                     </div>
                    <div class=



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2568829059601