Mai 20, 2024
Andreea Bostanica a dezvăluit cât câștigă din TikTok: „Am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”
Cunoscută drept „Regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica a fost intens criticată de internauți pentru stilul de viață luxos pe care îl afișează pe rețelele sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iar recent, pentru a răspunde acestor critici, tânăra a recunoscut cât câștigă din activitatea de pe TikTok.

Sătulă să fie criticată în mediul online pentru că postează mereu lucrurile scumpe pe care le cumpără, tânăra de 19 ani le-a lăsat comentatorilor un mesaj dur, scrie gandul.ro

​„Ce să zic dragilor? Voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni. De fapt, cred că mai mult. Ce să faci? Asta e viața. Eu vă iubesc! Dați «hate» în comentarii! Este foarte amuzant, pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei. Mă simt rău și asta este amuzant. Voi, invidioșilor, mi-e milă de voi, sincer! Mi-e milă de voi! Să vă ajute Dumnezeu! Îmi dau seama ce viață tristă aveți. Voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu, în 20 de minute, cât nu faceți voi în trei luni de muncă”, a transmis Andreea Bostănică, în mediul online, potrivit unui site de știri.

Andreea Bostanica a implinit 19 ani! Cum arata colierul cu diamante de  aproape 70 de mii de lei pe care l-a primit in dar - FOTO/VIDEO

Ce spune Andreea Bostanica despre zvonurile că nu a promovat bacalaureatul

După ce în mediul online au apărut zvonuri că a picat examenul maturității, Andreea a postat un mesaj pe TikTok prin care a spus că, deși nu a luat note foarte mari, nici nu a picat examenul.

„Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostanica a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu chiar al luat BAC -ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri.

andreeabostanica3257484436474636871329493165138885707162140n-1675670261598kxjjconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61336636543274