Octombrie 04, 2022
Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj și fără filtru, cu pistrui și pete. Reacția fanilor
Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj și fără filtru, iar apoi a urcat filmarea în mediul online. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Cântăreața arată incredibil la vârsta de 44 de ani. De-a lungul timpului a fost acuzată că și-a făcut mai multe intervenții estetice la nivelul feței, astfel  vedeta s-a decis să le arate fanilor din online cum arată tenul ei fără pic de machiaj. În timp ce unii au admirat-o pentru curaj, alții au sfătuit-o să nu mai facă asta niciodată.

Cum arată Andreea Bănică nemachiată la 44 de ani

Tenul vedetei a avut de suferit din cauzat factorilor de protecție pe care i-a folosit pe timpul verii, astfel a vrut să le arate femeilor câteva trucuri pentru a ascunde imperfecțiunile cu care orice doamnă sau domnișoară se confruntă. Vedeta nu s-a ferit să le arate internauților petele și pistruii pe care i-a dobândit după expunerea la soare.

Andreea Bănică s-a filmat nemachiată, cu tenul “cu pistrui și pete”. Cum au  reacționat fanii când au văzut chipul ei real | Perfecte.ro 

Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj pe față. Reacția fanilor a  fost neașteptată / FOTO | Spynews.ro

”Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată cu toți factorii de protecție folosiți? Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete însă cu un machiaj bun arată WOW!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Fanele au admirat-o pentru actul ei de curaj, iar reacțiile de susținere nu au întârziat să apară.

”Superb. Asta vreau sa vad, nu filtre/ Foarte tare, foarte asumata, foarte frumoasa!/ Nu sunt o fană înrăită a ta, dar meriți toate aplauzele pentru că, din punctul meu de vedere, ai curajul să te accepți așa cum ești și să te expui și fără machiaj, la rândul meu, sunt femeie și garantat nu am poate nici un 0,001 la sută din reputația ta … felicitări!! Înainte de toate machiajele, de parfumuri și de varii nume suntem femei / Și cu machiaj și fără machiaj, tot superbă ești ”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere pe care Andreea Bănică le-a primit.

Cârcotașii sunt nelipsiți și gata să comenteze, Andreea Bănică nu a fost trecută cu vederea, iar reacțiile negative au fost la ordinea zilei: „Ești o frumusețe Andreea! Zici că ești aproape vie!”, „Face miracol machiajul”, „Ești superbă, Andreea, dar sprâncenele alea îți strică toată fața (nu e răutate sau frustrare)”.

Sursa - kanald.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61754560470581