Noiembrie 12, 2021
Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor
Aspirina este folosită în mai multe scopuri. Unele femei o pun și sub masca de protecție ca să le ferească de problemele acneice, dar stai să vezi ce efecte nebînuite are dacă pui câteva pastile în mașina de spălat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atunci când hainele sunt spălate de nenumărate ori la mașina de spălat, materialele se deteriorează iar culorile ies. Totuși, dacă adaugi în maşina de spălat aspirină, peste hainele ce urmează să fie curăţate, poţi obţine efecte umitioare cu cele ale produselor scumpe. Aspirina are capacitatea de a păstra culoarea vie şi de a proteja ţesăturile, scrie romaniatv.net. 

Un alt beneficiu pe care îl are aspirina este asupra obiectelor vestimentare de culoare albă. Substanţa favorizează păstrarea culorii albe mai mult timp, fără a distruge materialele. Pentru a vedea rapid rezultatele, specialiştii recomandă adăugarea a cinci pastile de aspirină la fiecare ciclu de spălare.

Din 2016, experții au recomandat aspirina pentru cei de peste 50 de ani cu un risc estimat de 10% de atac de cord sau accident vascular cerebral în următorii zece ani.

Totuși, nu recomandăm să începeți desinstător un astfel de tratament, dar mai întâi discutați cu medicul în care aveți încredere. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0152325630188