Octombrie 30, 2018
Actriței Sharon Stone nu îi este frică de riduri! Vezi cum arată acum vedeta de cinema
Sharon Stone - un sex simbol al tuturor timpurilor, nu luptă cu bătrânețea. Vedeta de la Hollywood a renunțat la operațiile plastice. Sharon nu se sfiește să apară în public cu fața plinp de riduri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu mai este la fel de tânără precum o știam cândva, însă acest lucru nu o deranjează. Au trecut mulți ani de când și-a făcut apariția în pelicula "Basic instinct", care i-a adus faima, însă acum, arată la fel de bine. Optează pentru frumusețea naturală, și chiar dacă nu recurge la operații plastice, vedeta arată foarte bine. 

 

 

Recent, Sharon Stone a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se ducea la o petrecere. Actrița era îmbrăcată într-o fustă cu pliseuri de culoarea neagră, o bluză simplă de aceeași nuanță, un sacou de culoarea roșie, și o geantă drăguță din piele întoarsă, de aceeași nuanță. 

 

 

La fel de elegantă și cool, precum ne-am obișnuit să o vedem, Sharon arată bine! Machiată discret, cu liner, mascara şi un ruj burgundiu, actrița de la Hollywood i-a încântat pe toți. Ridurile proeminente de pe chipul vedetei nu i-au furat din frumusețea naturală pe care o are de la mama natură.  

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0303015708923