Aprilie 19, 2024
„Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!” Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru
Olivia Munn, actrița în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre coșmarul pe care îl trăiește de aproape un an. Diagnosticată cu cancer în stadiul patru, actrița a fost supusă unei duble mastectomii, a trecut prin patru operații în zece luni, iar din cauza tratamentului urmat a ajuns să-i fie indusă menopauza.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu pentru People, actrița a vorbit despre cum a trecut prin toate aceste provocări.

Nu am fost o persoană obsedată de moarte sau căreia să-i fie frică de ea în vreun fel”, a spus actrița în vârstă de 43 de ani, adăugând: „M-a speriat mai mult ideea de a avea un bebeluș acasă!”

Luna trecută, vedeta din „Newsroom” a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar bilateral, după ce investigațiile medicale au arătat că avea o formă agresivă de cancer, Luminal B, la ambii sâni, scrie peroz.ro

„Realizezi că acestei boli nu-i pasă cine ești, nu-i pasă dacă ai un copil sau dacă nu ai timp”, a spus actrița, referindu-se la faptul că este mama unui băiețel de doi ani, Malcolm, pe care îl are cu John Mulaney.

Olivia Munn a fost diagnosticată cu cancer 

„Când apare nu ai de ales și trebuie să-l înfrunți”, a mai spus actrița, potrivit New York Post.

Olivia Munn a suferit o dublă mastectomie la 30 de zile după biopsie şi alte operații în ultimele 10 luni. "M-am trezit de la a mă simți perfect într-o zi, la a mă trezi într-un pat de spital, după o operație de 10 ore".

De asemenea, ea a spus că a păstrat diagnosticul și îngrijorările private pentru că "trebuia să-mi trag sufletul şi să trec prin unele dintre cele mai grele momente înainte de a le împărtăși".

Olivia Munn a fost diagnosticată cu cancer 

De asemenea, în timpul interviului, actrița a declarat că îi este recunoscătoare soțului ei, Mulaney, în vârstă de 41 de ani, care i-a fost alături în toată această perioadă dificilă.

Olivia Munn și soțul ei 

„Ar fi fost ca și cum aș fi urcat pe un aisberg fără el”, a spus Munn, adăugând: „Nu cred că a avut un moment pentru el, și-a împărțit timpul între a fi tată și a veni la mine la spital. L-a dus pe Malcolm în parc, l-a pus la somn, a condus la spital, a ieșit cu mine și a luat-o de la capăt. Și a făcut totul cu bucurie”, a mai spus actrița, care a precizat că își dorește să fie bine pentru fiul ei: „Este tot ceea ce contează pentru mine. Să fiu acolo pentru el!”

Actrița și-a reconstruit sânii

Imediat după ce a trecut prin dubla mastectomie, actrița a decis să aștepte câteva luni înainte de a-i fi reconstruiți sânii, pentru că și-a dorit ca organismul ei să se recupereze.

„Știu multe femei care aleg să-și pună sâni mari, dar eu i-am vrut mici”, a mai mărturisit actrița.

"Este atât de important să spui ceea ce vrei cu voce tare și să nu te oprești. Chiar și în timp ce anestezia își făcea drum în corpul meu eu am susținut această idee”, și-a mai amintit ea.

Până în prezent, tratamentul lui Munn nu a inclus chimioterapie sau radioterapie, dar în luna noiembrie a anului trecut a început terapia de supresie hormonală pentru a reduce un eventual risc, ceea ce a dus la menopauza indusă medical. Au apărut simptome. „Întotdeauna simt că mi-e cald, mi se pare că am părul mai subțire și sunt foarte obosită”, a mai spus ea.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1236181259155