Iulie 28, 2021
EXCLUSIV! Familia Ulianovschi și-a botezat gemenele. Ce invitați de seama au fost la petrecere
E armonie și mai multă iubire în familia fostului ministru de Externe, Tudor Ulianovschi, de când au apărut pe lume gemenele Melissa și Melinda. Recent, cuplul de diplomați și-a încreștinat fetițele, iar aquarelle.md a intrat în posesia unor poze exclusive de la eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Gemenele noastre, Melissa și Melinda au îmbrățișat Taina Sfântă a Botezului primind viața cea nouă creștinească ca un dar sfânt de sus, care va fi păstrat și dezvoltat prin sârguința părinților, a nașilor de botez și a tuturor celor cărora le mulțumim pentru faptul că au fost părtași la cel mai de suflet eveniment din familia noastră din ultimii 10 ani. Nimeni nu are dreptul să ne fure frumosul, pacea și liniștea din sufletul nostru. Cele trei fetițe, Madeleine, Melissa și Melinda, cu care ne-a binecuvântat Domnul ne înaripează și înnobilează către o ancorare solidă la orice etapă a vârstei, astfel încât, încercările vieții să nu ne doboare!!!Suntem siguri de faptul că încreștinarea unui copil îndreaptă  pașii săi către o viață plină de valori corecte, sfinte, pe calea păcii și a curățirii inimii sale", a scris Tudor Ulianovschi pe pagina sa de Facebook. 

După ce micuțele au primit taina botezului, întreaga familie a mers la un restaurant din capitală pentru a sărbători. Printre invitați au fost părinții cuplului Ulianovschi - Cojocari, nașii se botez, oaspeți de peste hotărî, diplomați străini acreditări în țara noastră. Mama gemenelor, Corina Cojocari, și ea diplomată, a schimbat două ținute. La biserică a avut o rochie Ivory croită după linia corpului, iar la petrecerea de la restaurant - o rochie tip prințesă. De remarcat este faptul că s-a asortat armonios cu fiicele ei. 

Cheful a fost asigurat de interpretul din România, Fuego, artista de la noi, Cristina Scarlat, precum și de formația Milenium și ansamblul "Show Balet Flash". 

"Indiferent în ce funcții nu m-aș afla, mereu voi promova valorile cultural-artistice ale acestui neam și acestei țări, arătând lumii tot ce e mai frumos și de preț din patrimoniul și arsenalul nostru național", a mai menționat Tudor Ulianovschi în aceeași postare. 

Corina Cojocaru a născut două fetițe gemene în urmă cu șase luni. Cuplul mai are o fetiță de 10 ani, Madeleine. 

Tudor Ulianovschi a menționat în cadrul interviului acordat revistei AQUARELLE în ediția Mai-Iunie că visează la ziua când va sta la masă cu soția, fetele și aleșii inimii lor. La rândul său, Corina Cojocaru, a mărtusit că este o mamă și o soție împlinită și că se bucură de aprecierea și dragostea soțului.

Ne bucurăm pentru întreaga lor familie și le dorim multă sănătate și armonie necondiționată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74861884117126