Iunie 21, 2021
Verde, regele sezonului. TOP 10 ținute ale invitatelor AQUARELLE Women's Club
Evenimentul de lansare al AQUARELLE Women's Club ne-a permis să ne convingem, o dată în plus, că femeile noastre au un gust estetic dezvoltat, sunt atente la detalii și, mai ales, țin cont de cerințele organizatorilor privind dress-code-ul. Frumuseți au fost mai multe, dar am făcut un TOP al celor mai ecletice ținute în verde și cu elemente tropicale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

CARMINA VICOL, CEO Prime Capital, a cucerit cu o ținută văratică, lejeră. a purtat o rochie largă, aproape de linia corpului, cu un șliț în față și fundă lungă, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi nude prețioși. 

ECATERINA RUSU, fotograf, prietenă a revistei Aquarelle, a mers pe minimalism - o rochie verde, așa cum cerea dress-codul, o pereche de sandale nude și o gentuță neagră. 

VICTORIA VOLOCEAI, doctor în științe medicale, medic ginecolog-obstretician în cadrul AMC, s-a .evidențiat cu o rochie midi de un verde închis, vaporoasă, care i-a scos în evidență silueta zveltă. A asortat-o cu o preche de stileto negri. 

TATIANA MAXIAN, mamă a trei copii, destul de cunoscută în mediul online, a ales să îmbrace un top de un verde închis, pe care l-a potrivit cu o pereche de pantaloni evazați cu imprimeu tropical. A avut o pereche de sandale negre

CRISTINA BULAI, director comercial al Pereflex, s-a afișat într-o salopetă verde destul de versatilă. Partea de sus - tip fluture, iar pantalonii evazați. A optat pentru bucle extrem de lejere și un machiaj fin, atât cât să-i pună trăsăturile în evidență. 

IULIA FIODOROVA, prezentatoare TV, a eclipsat într-o rochie tip creion, cu decolteu în formă pătrată. Talia a fost marcată de o centură finuță, aleasă în aceeași simetrie cu modelul sandalelor. 

ANA MOROI, fondatoarea Ideal Decor, a purtat o salopetă înflorată de culoare verde închis cu flori bej, culoare regăsită și pe pantofi și geantă. 

RODICA VERBENIUC, director general al Invest Moldova Agency, a ales o rochie trapez cu un volan în partea jos, asortată cu pereche de pantofi decupați în față și o pereche de cercei la fel verzi. 

CORINA Țepeș a optat pentru o rochie tip halat de un albastru electric, pe care avea aplicate elemente florale, iarăși inspirându-ne ideea de tropic. Geanta și pantofii - roșii. 

ALA ARABADJI, directorul brandul Arabadji, s-a remarcat într-o bluză de un verde olive cu aplicații aurii și cordon în talie. În partea de jos a avut o pereche de pantaloni albi evazați, care i s-au potrivit perfect. Un look elegant și armonios. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0715560913086