Octombrie 05, 2020
Ce zodie poate fi prietenul tău de nădejde

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Berbecul ar avea nevoie de un prieten Pești, pe care să se poată baza în caz de orice. Într-o călătorie, ar putea să plece cu un Săgetător, pentru că au același simt al aventurii. La o petrecere, s-ar simți cel mai bine dansând lângă un Leu, fiind și el un semn de foc.

Taur

Taurul s-ar înțelege cel mai bine cu un Scorpion; la el ar putea să apeleze oricând ar avea nevoie de ajutor. Când vine vorba despre distracție, cu Fecioara s-ar potrivi foarte bine, iar dacă vorbim despre călătorii, cel mai bun partener ar fi un Capricorn.

Gemeni

Atunci când vine vorba despre un prieten adevărat, Săgetătorul este cel mai bun partener pentru Gemeni. În schimb, cel mai bine se distrează cu Balanța și cel mai bine se înțelege într-o călătorie cu Vărsătorul.

Rac

Cel mai bun prieten al tău este un Capricorn, fără îndoială, pentru că numai el poate să te înțeleagă cu adevărat. Dacă îți plănuiești o vacanță, trebuie să știi că cel mai bine te potrivești cu Peștii pentru a pleca undeva. Când vine vorba despre petreceri, Balanța este cea mai bună prietenă a ta.

Leu

Leii pot apela întotdeauna la Raci pentru a le veni în ajutor într-un caz urgent sau mai grav. Se distrează cel mai bine alături de Vărsători și pot pleca în orice călătorie fără griji împreună cu Gemenii.

Fecioară

Cea mai bună prietenă ar trebui să fie în zodia Leuluipentru că o poate scoate din rutină pe calma și calculata Fecioară. În schimb, râde cel mai mult alături de Gemeni, cu care se poate distra în orice condițîi și poate avea ca partener de aventură un Rac.

Balanță

Balanța are nevoie de o Fecioară în viața sa, pe care să se poată baza în orice moment. La o petrecere se distrează cel mai mult împreună cu o altă Balanță. Ocolul lumii îl poate face doar alături de un Vărsător.

Scorpion

Firea intensă a Scorpionului îl face să nu poată fi egalat decât de un alt Scorpion, deci cel mai bun prieten al săau ar trebui să se afle în aceeași zodie. Cu Racul poate petrece cel mai bine dintre toate semnele zodiacului, iar cu Peștii poate călători oriunde își dorește.

Săgetător

Scorpionul îl va tempera pe aventurosul Săgetător în orice va dori să realizeze, însă asta este un lucru foarte bun, pentru că cel dintâi se va comporta ca un prieten adevărat. Săgetătorul și Peștii sunt un duo de neoprit atunci când vine vorba despre a se distra, iar cu Berbecul, fiind amândoi semne de foc, se potrivește perfect la gustul pentru aventură și pentru călătorii.

Capricorn

Un Capricorn se va înțelege întotdeauna bine cu un Scorpion, iar asta pentru că cel din urmă îl va ajuta să iasă din zona sa de confort. Capricornul va râde cel mai mult alături de o Balanță și va pleca în călătorii împreună cu Fecioara.

Vărsător

Cel mai bun prieten al Vărsătorului ar trebui să fie, fără îndoială, Fecioara, pentru că se poate baza pe ea întotdeauna. Vărsătorul va petrece până în zori alături de Gemeni și își va plănui întotdeauna vacanțele împreună cu Săgetătorul.

Pești

Taurul este partenerul Peștilor și îi va ajuta în orice situație, indiferent de circumstanțe. Peștii se împrietenesc ușor și cu Capricornii, cu care au multe în comun și lângă care pot râde până la lacrimi, dar și cu Racii, cu care pot pleca în aventuri incitante.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49096846580505