Septembrie 09, 2019
MEAPLASMA: Soluție profesională pentru frumusețe și sănătate
Siguranța, multifuncționalitatea, lipsa efectelor secundare și a recuperării îndelungate, sunt ceea ce face din MeaPlasma o metodă dovedită în cosmetologie, stomatologie și alte domenii ale medicinei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un cuvânt nou în cosmetologie

Există o procedură care ar permite corectarea deficiențelor estetice externe folosind resursele corpului pacientului? Da! Aceasta este o metodă de autoplasmoterapie, folosind tuburi MeaPlasma. Plasma obținută prin centrifugarea propriului sânge al unei persoane este un extract original format din factori de creștere a trombocitelor, proteine, vitamine și hormoni. MeaPlasma – este o metodă de corecție a ovalului feței și capabilă să înlocuiască intervenția chirurgicală, efectele chimice agresive, ușoare și mecanice asupra pielii. Procedura nu necesită recuperare pe termen lung, elimină leziunile pielii faciale, alergii și infecții. Indicațiile pentru procedură sunt modificările cutanate legate de vârstă, acnee și post-acnee, hiperpigmentare, celulita și alte boli ale pielii. MeaPlasma este de asemenea utilizat în tratamentul complex al alopeciei și dermatitei seboreice.

Pentru a obține plasmă, se ia de la 9 până la 36 ml sânge periferic al pacientului, care este pus într-o centrifugă. Medicamentul rezultat este administrat imediat pacientului. Injecția nu necesită anestezie locală. Cursul constă din 5-6 proceduri, iar efectul său durează mult timp. Sub influența medicamentului introdus, datorită proteinelor „native”, vitaminelor și hormonilor care sunt conținute în acesta, pielea repornește procesele interne de întinerire.

După efectuarea acestui curs de proceduri, este vizibilă îmbunătățirea respirației tisulare, accelerarea producției de noi celule, colagen, elastină și lichid intercelular, nivelarea culorii pielii și topografie.

Această procedură este utilizată pe scară largă în clinicile de cosmetologie din țările CSI, Europa, India și America de Sud, precum și în multe clinici estetice din Moldova: Alter-Med, AMC, Derma Beauty, Estetic-Sana, Galaxia.

 

MeaPlasma în stomatologie

Odată cu apariția complexului de regenerare MeaPlasma, medicii stomatologi au reușit să rezolve problemele mult mai rapid, precum tratamentul bolilor parodontale, parodontită de orice grad, gingivită, stomatită aftoasă, alveolită, accelerarea vindecării rănilor după operație, vindecarea găurilor după extracția dinților, cu operații osteoplastice etc. Autoplasma plachetară accelerează semnificativ vindecarea țesuturilor deteriorate și este o măsură fiabilă pentru prevenirea bolilor parodontale. Autoplasma este injectată în volume mici, de la 0,1 până la 0,5 ml, în papilele gingivale, gingia marginală și pliul de tranziție în jurul plăgilor chirurgicale. Procedurile sunt nedureroase și sigure.

Ca urmare a utilizării MeaPlasma pacienții observă:

  • Încetarea sângerărilor gingivale, și a mirosului neplăcut din cavitatea bucală.
  • Îmbunătățirea structurii gingiilor, ș.a.

MeaPlasma în implantologie

Autoplasmoterapia este utilizată pe scară largă în implantologia dentară. Odată cu utilizarea complexului de regenerare MeaPlasma, procesul de osseointegrare durează mult mai puțin timp.

 

 

Dr. Nicolae Chele obține rezultate excelente prin implantare complexă, ridicare de sinusuri, chirurgie osteoplastică. Aceste proceduri sunt utilizate în clinici stomatologice din Moldova: MASTERDENT, DentPark, SG Dent, Parodent, Dr. Alb, Faur Dent.

 

Chișinău,
str. Vasile Lupu, 81/4.
PRECISE DENTISTRY S.R.L.

Tel: 068 090 980

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna septembrie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6661198139191