Martie 19, 2024
5 coafuri în vogă în 2024! Jennifer Aniston a readaptat tunsoarea „Rachel”
Jennifer Aniston și tunsoarea „Rachel” reprezintă una dintre cele mai emblematice asocieri în materie de hairstyling. Iar în 2024 vom auzi tot mai des de ea, se pare. În urmă cu doar câteva zile, actrița din „Friends” a făcut furori pe covorul roșu, la gala SAG Awards, nu doar cu ținuta și silueta ei, ci și cu coafura sa spectaculoasă care i s-a potrivit perfect. Pe rețelele sociale se vorbește deja că va fi una dintre cele mai cerute tunsori din saloane anul acesta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„The Rachel”, tunsoarea pentru femei inspirată de personajul Rachel Green, interpretat de Jennifer Aniston, a definit anii '90 la capitolul hairstyling. A trecut ceva timp de când domina podiumurile de modă și saloanele, dar acum, aproape 30 de ani mai târziu, celebra coafură revine în forță.

Jennifer Aniston 

Influencerii au promovat deja pe canalele social media reinterpretările moderne ale acestei tunsori. Chiar Aniston a afișat o nouă versiune la  Globurile de Aur, în ianuarie, iar acum o alta la SAG Awards.

30th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals 

jennifer aniston (4) 

„The Rachel” este caracterizată de șuvițele pline, care cad pe umeri, în multe straturi. „Motivul pentru care această tunsoare continuă să revină? Se întâmplă asta pentru că a devenit una clasică”, este de părere stilistul celebrităților, Garren. Ca lungime, „The Rachel” este undeva între un bob și un lob, însă stratificarea unică o face să iasă cu adevărat în evidență, conferind „volum și mișcare”, mai spune Garren. „Acest lucru funcționează foarte bine pentru părul subțire/fin. Însă motivul pentru care această tunsoare a prins-o atât de bine pe Jennifer Aniston (și atunci, și astăzi) este pentru că se potrivește texturii părului ei”, a explicat el pentru instyle.com, transmite peroz.ro

Dakota Johnson 

2024 Film Independent Spirit Awards - Arrivals 

"Gonzo Girl" Red Carpet - The 18th Rome Film Festival 

CinemaCon Big Screen Achievement Awards, CinemaCon 2023, Las Vegas, Nevada, USA - 27 Apr 2023 

49th Annual People's Choice Awards 2024concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0693249702454