сентябрь 01, 2013
Tilda – păpuşa cu suflet
Păpuşile originale Tilda se bucură de popularitate în toată lumea. La fabricarea păpuşilor se folosesc ţesături naturale: stambă, in, pânză de bumbac, satin.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Păpuşile originale Tilda se bucură de popularitate în toată lumea. Chipuri naive, păr dezordonat din fire toarse şi rochiile cu volane ne-au cucerit şi pe noi. Multe fete din Moldova vor să-şi decoreze casa cu o păpuşă de interior, care, apropo, se confecţionează manual.

Sentimente intense și profunde

Păpuşile Tilda se confecţionează cu dragoste. Cum altfel pot fi explicate acele detalii şi lucruri mărunte, care nu doar înfrumuseţează păpuşa, ci şi vorbesc despre preferințele acesteia? Iepuraşii coloraţi poţi fi dăruiţi îndrăgostiţilor, dorindu-le să rămână în continuare o pereche frumoasă, iar păpuşile mire şi mireasă pot fi un cadou de nuntă. Apropo, păpuşile Tilda pot fi folosite şi în loc de perne, şi ca saşeu pentru ierburi, şi ca jucării care vor fi îndrăgite la nebunie de copii.

Pentru fabricarea acestor păpuşi se utilizează ţesături naturale: stambă, in, pânză de bumbac, satin. Acestea pot fi monocrome, cu ornament sau cu desen floral. Deseori rochiile sunt vopsite  cu vopsele acrilice sau sunt decorate cu broderie. Pentru a obţine culoarea pielii pentru mâni şi picioare, ţesătura este pusă la fiert în infuzie de ceai sau cafea. Ochii păpuşii sunt cusuţi din mărgele, iar obrajii sunt fard de obraji.

 

Versiunea completă o găsiţi în noul număr al revistei AQUARELLE septembrie-2013.

* acum livrarea revistei la domiciliu este gratuită!



читайте также
SQL exec time = 1.3185796737671