сентябрь 01, 2013
Oxana Mahaniuc: „Am deschis un centru de SPA pentru Moldova”
Coexistenţa armonioasă pe mai multe planuri – acestea şi sunt priorităţile stabilite corect.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Atunci când auzi numele Oxanei Mahaniuc, prima asociere este cea a unei femei de afaceri de succes, OLSI, BABOR. Dar cum vă apreciaţi Dvs.?

Conceptul meu interior de auto-identificare este succesiv: om, femeie, fiică, soră, soţie, mamă şi doar mai apoi femeie de afaceri. Deşi, bineînţeles că la o anumită etapă a vieţii, atunci când mi-am propus să deschid o afacere de la zero, priorităţile mele şi-au schimbat puţin ordinea. Atunci eram în primul rând femeie de afaceri şi cariera era pe primul loc, însă subliniez faptul că am făcut acest lucru în mod intenţionat şi bine gândit.

 

Mulţi consideră drept puncte diametral opuse noţiunile de „familie fericită” şi „carieră de succes”. Căci, dacă una tinde să se înalţe, cealaltă tinde să coboare.

Îmi amintesc de replica eroului din filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”: „Să-mi spui când totul va merge pe dos. E un semn sigur că creşti.” Din fericire, nu am simţit pe pielea mea această „formulă a vieţii”. Odată, la o conferinţă din Johannesberg am discutat cu o persoană foarte interesantă. Mi-a vorbit despre un adevăr simplu, însă foarte profund: „Deschidem o afacere şi o punem pe şine. Dacă este un tren bun, acesta se va deplasa cu viteză mare. Însă cărbunele se termină chiar şi în cazul celui mai bun tren şi atunci începem să frânăm. De aceea trebuie să învăţăm a ne păstra echilibrul.” O afacere poate fi comparată, de asemenea, cu un salt cu paraşuta: adrenalină, plăcere şi tensiune continuă. Întotdeauna mă gândesc la asta.

Versiunea completă o găsiţi în noul număr al revistei AQUARELLE septembrie-2013.

* acum livrarea revistei la domiciliu este gratuită!



читайте также
SQL exec time = 2.2350385189056